zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Metaal knippen, ponsen en solderen in de Zomer Maakfabriek


Joure, 11 juli 2019
Museum Joure organiseert tijdens de zomervakantie iedere woensdagmiddag de Zomer Maakfabriek, speciaal voor kinderen van 6 tot 14 jaar.

Deurkrukken, theekannen, vorken en lepels, sieraden en bloempotten, machines en verpakkingen, allerlei spullen werden en worden van metaal gemaakt. In Museum Joure zijn daar een hoop voorbeelden van te vinden. Kinderen kunnen bij de Zomer Maakfabriek zelf aan de slag met het maken van metalen voorwerpen. Met een hamer in model kloppen, bewerken met ponsen of solderen, ze kunnen het allemaal uitproberen tijdens deze middagen.

Praktische informatie

De Zomer Maakfabriek wordt georganiseerd op 17, 24 en 31 juli en op 7, 14 en 21 augustus. Er wordt gestart om 13.00 en om 13.30 uur, de activiteit duurt zo'n 1,5 à 2 uur. Om uiterlijk 16.30 sluit de Zomer Maakfabriek.

Per groep is er plek voor ongeveer tien kinderen. Om zeker te zijn van een plek kunnen geïnteresseerden zich opgeven via de website van het museum. Als de groep nog niet vol is, is opgave op de dag zelf nog mogelijk bij de balie. De activiteit kost net zoveel als de entreeprijs van het museum: €3,50 plus een materiaaltoeslag van €1,50.

Bij kinderen onder de negen jaar verwacht het museum dat de ouders tijdens de activiteit bij de kinderen blijven. Bij oudere kinderen kunnen ouders tijdens de activiteit het museum bekijken. De entreeprijs voor ouders is €7,50.

Metaal knippen, ponsen en solderen in de Zomer Maakfabriek'
Museum Joure organiseert tijdens de zomervakantie iedere woensdagmiddag de Zomer Maakfabriek, speciaal voor kinderen van 6 tot 14 jaar.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts