zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

VDL levert nieuwe spelersbus PSV


Eindhoven, 11 juli 2019
Samen met ASML, Philips, High Tech Campus en Jumbo Supermarkten heeft VDL Groep onder de naam Brainport Eindhoven een partnerschap met voetbalclub PSV. In het kader van de samenwerking leverde VDL deze week een nieuwe spelersbus aan PSV.

De komende vijf jaar zullen de spelers van PSV naar hun wedstrijden worden vervoerd in de door VDL geproduceerde touringcar. President-directeur Willem van der Leegte van VDL mocht de bus overdragen aan PSV-trainer Mark van Bommel. Zelf is hij supporter van de club, net als veel VDL-werknemers.

Van der Leegte: 'Dat wij deze bus leveren is een fantastisch staaltje samenwerking met Kupers Touringcars en PSV. Dit past perfect bij de wijze waarop we in de Brainportregio met elkaar samenwerken. Eerder dit jaar hebben we ons verder verbonden aan PSV met het doel om Brainport meer en beter uit te dragen. We leveren daarbij graag onze bijdragen, omdat we dat een belangrijk doel vinden.' Hij wenste de spelers en staf van PSV vervolgens veel comfortabele en veilige kilometers en een succesvol voetbalseizoen toe.

PSV en VDL werken ook nog op andere vlakken samen. Zo is in 2018 het Philips Stadion voorzien van 23.000 nieuwe stoelen die zijn geproduceerd en geleverd door VDL. Verder dragen de spelers van PSV t-shirt met de naam Metropoolregio Brainport Eindhoven erop gedrukt.

Over VDL Groep

VDL Groep is een internationaal industrieel familiebedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabrikaten, autobussen en andere eindproducten en de assemblage van personenauto's. Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts