zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Technisch dienstverlener BKL overgenomen door investeerder Vado


Eindhoven/Nuenen, 4 juli 2019
Investeringsmaatschappij VADO Beheer uit Eindhoven heeft BKL uit Nuenen overgenomen. BKL is een gespecialiseerde technisch dienstverlener op het gebied van engineering en fabricage van hijs- en hefwerktuigen voor met name high-tech bedrijven in de optische en semiconductor industrieën.

BKL zal in ongewijzigde vorm worden voortgezet en ook de huidige directie bestaande uit John de Smit en Coen Aarts blijft het bedrijf leiden.

VADO is een langetermijninvesteerder en richt zich op veelbelovende bedrijven in de maakindustrie. Onderdeel van VADO zijn onder andere de Anvil Industries-bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van hoogwaardige mechanische componenten en samenstellingen. Omdat de activiteiten van BKL en Anvil prima bij elkaar passen zal BKL worden toegevoegd aan Anvil Industries. Jan Adams, algemeen directeur Anvil Industries, ziet belangrijke voordelen in de combinatie van Anvil en BKL. 'Beide bedrijven kennen elkaar al lang. We werken in dezelfde takken van industrie en hebben vergelijkbare klanten. De combinatie van de capaciteiten in engineering en projectleiding van BKL, met de productiemogelijkheden van ANVIL, stelt ons in staat opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn en creëert ruime kansen voor verdere groei van beide bedrijven.'

Technisch dienstverlener BKL overgenomen door investeerder Vado'
Onderdeel van VADO zijn onder andere de ANVIL Industries-bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie van hoogwaardige mechanische componenten en samenstellingen. (Foto: Anvil Industries)
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts