zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Roxin CNC wint OOM-Award Utrecht


Hazerswoude-dorp, 20 juni 2019
Roxin CNC uit Harmelen heeft de OOM Award 2019 in de regio Utrecht in de wacht gesleept. Het metaalbedrijf bleef de andere genomineerden OMVE Lab & Pilot Equipment en De Nijborg Agri net voor in de verkiezing van het meest actieve (metaal)leerbedrijf in de regio.

‘Leren wordt bij Roxin CNC continu aangemoedigd', aldus de jury. ‘De medewerkers kunnen letterlijk zo lang leren als ze willen. Dat enthousiasme werkt aanstekelijk. Roxin CNC is een bijzonder bedrijf, leren staat hoog op de agenda. Daarnaast is Roxin CNC een prima plek om te zijn, te werken en jezelf verder te ontwikkelen. Roxin CNC is daarmee terecht winnaar van de OOM-Award Utrecht 2019.'
Eerder deze maand ging de OOM-Award in de regio Noord-Holland naar ARU en Jachtwerf Stofberg. In Gelderland werd L.M.B. Vorden de winnaar. De nominaties voor Zuid-Holland en Noord-Nederland volgen binnenkort.

 

Vakjury
De nominaties voor de OOM-Awards komen mede tot stand op basis van het aantal bijscholingsactiviteiten door de werknemers van het bedrijf, het aantal bbl-leerlingen dat wordt begeleid en het aantal stageplaatsen dat wordt aangeboden. Na de nominatie gaat een vakjury langs bij alle genomineerde bedrijven en komt vervolgens met een eindoordeel, dat wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering van de Koninklijke Metaalunie in het betreffende district.

 

OOM-Award
De OOM-Award is een initiatief van OOM, het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Het gezamenlijke doel is het vakmanschap in de sector naar een hoger plan tillen. Bij OOM zijn een kleine 14.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. De bestuurders van OOM zijn afkomstig uit Koninklijke Metaalunie, FNV Metaal, CNV Vakmensen en De Unie. Kijk voor meer informatie op www.oom.nl .

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts