zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Meer ‘Plaatbewerking’ op Metavak


Gorinchem , 20 juni 2019
De vakbeurs Metavak heeft dit jaar extra veel exposanten in het segment ‘Plaatbewerking’. Door de ontwikkeling van de beurs en de nieuwe datum (begin oktober) is dit segment al bijna volgeboekt. Bezoekers die werkzaam zijn in de plaatbewerking krijgen een kennisprogramma op maat.

Metavak kent dit jaar een nieuwe plattegrondindeling. Voorgaande jaren stonden alle exposanten nog door elkaar, maar dat verandert nu. Met de nieuwe plattegrondindeling worden exposanten ingedeeld op productietechniek. Zo vinden bezoekers wat zij nodig hebben gemakkelijker op één plek. "Juist omdat Metavak in één grote beurshal plaatsvindt, is de route voor bezoekers heel belangrijk. Met de economie op volle toeren is het voor plaatbewerkers een must om goed met hun tijd om te gaan, een efficiënt beursbezoek is hierdoor ook een vereiste", zegt Daniëlle Wild namens de beursorganisatie.


Doordat de beurs in begin oktober plaatsvindt, sluit hij beter aan op internationale beurzen. De nieuwe datum werpt zijn vruchten af, want na lange tijd kunnen grote fabrikanten van plaatbewerking nu wel deelnemen aan Metavak. Zo heeft LVD Nederland één van de grootste stands afgenomen op het segment ‘Plaatbewerking'.


Naast het Plaatbewerking-demoplein, is er ook een kennisprogramma specifiek op plaatbewerking gericht. "We zijn op dit moment in gesprek met exposanten en kennispartners om een zo goed mogelijk programma neer te zetten. Binnenkort maken we meer bekend over de onderwerpen, maar het nieuwe onderdeel van het beursprogramma wordt zeker interessant. Hierdoor bieden we een nieuwe vorm van kennisoverdracht voor zowel de eindbeslisser als de eindgebruiker", aldus Wild.


De vijftiende editie van Metavak is op 8, 9 en 10 oktober 2019 te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem.


www.metavak.nl

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts