zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Geslaagde entrée Robojob bij Emco in Oostenrijk


Hallein (AU) , 17 juni 2019
RoboJob nam op 5 en 6 juni voor het eerst deel aan het open huis van EMCO in Oostenrijk. De Belgische robotiseerder kan terugblikken op een geslaagde entrée. RoboJob presenteerde tijdens deze twee dagen haar Turn-Assist 200i. Deze compacte automatisering voor draaimachines werd er opgesteld aan een EMmco HP45.

‘Dit was werkelijk een top event', vertelt Detlef Scholz, area sales manager bij Robojob. ‘Behalve de 300 nationale en internationale bezoekers, ontvingen we hier ook alle verkopers en dealers van Emco. We hebben onze Turn-Assist dus aan heel wat geïnteresseerde bezoekers kunnen tonen.'

Tijdens deze 2 dagen ontving Emco er meer dan 300 bezoekers uit hoofdzakelijk Oostenrijk en Duitsland, maar er waren ook bezoekers uit Bosnië, Hongarije en Roemenië. Ook was er een delegatie uit Colombia en Peru: zij maakten de reis vanuit Zuid-Amerika om kennis te maken met de Europese CNC-fabrikant.


Emco is een Oostenrijkse producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines
. Het bedrijf is al actief sinds 1947 en heeft productievestigingen in Oostenrijk, Duitsland en Italië. Sinds 2011 maakt het deel uit van de internationale groep, Kuhn Holding GmbH.

RoboJob bouwt robotisering voor de maakindustrie. Het bedrijf werd opgericht door Helmut De Roovere en Luc De Ceuster in 2007. Vandaag heeft RoboJob meer dan 50 mensen in dienst en is het in gans West-Europa actief.

 

RoboJob is dé specialist in de automatisering van CNC-machines voor kleine en middelgrote series . Het bedrijf werd in 2007 opgericht, met als missie de maakindustrie opnieuw winstgevend en competitief te maken, en deze industrie opnieuw aantrekkelijk te maken voor jonge werknemers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de maakindustrie én meer dan 40 jaar ervaring in machinebouw heeft RoboJob alle know-how in huis om uiterst gebruiksvriendelijke standaardoplossingen te bouwen die de verspanende industrie weer rendabel kunnen maken.

 

 

 

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts