zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Elsto Services en Eterpol optimaliseren installaties


Weert , 13 juni 2019
Elsto Services heeft het Weertse Eterpol overgenomen. Eterpol is de technisch specialist voor het ontwikkelen en verbeteren van machines. Met de overname haalt Elsto Services een krachtige verbreding en verdieping van kennis in huis.

De afgelopen jaren werkte Elsto Services Weert al intensief samen op het gebied van proces- en machine optimalisaties. Het in 1988 opgerichte Eterpol ontwierp en bouwde in het begin complete bakkerijmachines, maar inmiddels richt het bedrijf zich op de algemene machine- en apparatenbouw. Eterpol versimpelt waar mogelijk complexe uitrustingen en staat bekend als verbeteraar van bestaande systemen. Dankzij constructieve en procesmatige verbeteringen blaast Eterpol machines en installaties een nieuw leven in, vooral dankzij up-to-date besturingssystemen. Elsto is deskundige op het gebied van aandrijven en besturen. Elstro Services is de preventieve onderhoud- en renovatie specialist binnen de Elsto groep. Waar Elsto Drives & Controls zich concentreert op het ontwerpen, produceren en verkopen van aandrijf- en besturingsoplossingen, draait bij Services alles om aftersales diensten. Reparatie-, preventieve onderhoud-, installatie-, reparatie-, revisie en retrofitwerkzaamheden zijn onmisbaar voor de continuïteit van uw machine of productieproces.

 

Aan het roer

Thijs Nabben is commercieel verantwoordelijk. Dirk Wiermans neemt vanuit zijn Eterpol achtergrond de leiding over de technische kant. Aan de basis staan ervaren medewerkers, de eigen werkplaatsfaciliteiten, de productvoorraad en gecertificeerde procedures. De Eterpol machines gaan verder onder het merk van Eterpol zelf. Deze specialisten voeren zowel eenvoudige, complexe als grote revisies, reparaties, installaties en retrofits uit, ook als het om ATEX materiaal gaat. Voldoet de bestaande machine niet meer aan de eisen van vandaag of morgen? Dan leveren wij de oplossing waarmee de machineprestaties aanzienlijk verbeteren.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts