zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

KMWE neemt branchegenoot KGS Tools over


Eindhoven , 11 juni 2019
KMWE Toolmanagers heeft branchegenoot KGS Tools in Tilburg overgenomen. Hierdoor ontstaat de grootste herslijper van snijgereedschappen en producent van special tools voor de verspanende metaal-, hout- en kunststoffenindustrie in de Benelux. De overname is begin juni afgerond, maar geldt met terugwerkende kracht per 1 januari 2019.

Het betreft een overname van de aandelen. Hierdoor neemt KMWE Toolmanagers alle vakmensen, productiecapaciteit en kennis van KGS over. ‘KGS is een grote speler in de Benelux en heeft een mooie klantenkring in een regio waar wij nog niet zo sterk aanwezig waren', aldus Sales Manager Jorg Michiels van KMWE Toolmanagers. ‘Het is een degelijke, bekende firma met een goede naam, goede kwaliteit en goede vakmensen.'


KGS is net als KMWE Toolmanagers een familiebedrijf. Het Tilburgse bedrijf is al ruim 50 actief op het gebied van scherpslijpen, productie van (speciale) verspanende gereedschappen en het leveren van alle standaard verspanende gereedschappen. Eigenaar Tijn Kruissen heeft ook nog het bedrijf SCT in zijn bezit, een producent van hardmetalen frezen voor de metaalbewerkende industrie.Hij wil zijn aandacht daarop concentreren en was daarom op zoek naar een geschikt bedrijf om KGS over te nemen. Voorlopig blijft de vestiging in Tilburg bestaan, evenals de naam KGS. Voor de 18 medewerkers verandert er ook niets. KGS en KMWE Toolmanagers voegen ook echt wat aan elkaar toe. KGS maakt bijvoorbeeld ook bestuckte gereedschappen: hierbij wordt een hardmetalen tand in een stalen body van een speciaal (profiel) gereedschap gesoldeerd, wat met name interessant is bij grotere gereedschappen die anders veel te duur zouden worden.


www.kmwetoolmanagers.com
www.kgs-tools.com

KMWE neemt branchegenoot KGS Tools over'
Vlnr: Margaretha Michiels, Corné Michiels, Tijn Kruissen, Marlon Michiels, Jorg Michiels
1/1
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts