zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Matthijs van der Wel nieuwe hoofd Nixu Benelux


Amsterdam, 20 mei 2019
De Europese cybersecurity dienstverlener Nixu heeft Matthijs van der Wel benoemd tot hoofd van de Benelux. Hij zal de activiteiten en verdere groei van Nixu in de regio gaan leiden.
Nixu is sinds 2016  actief in de Benelux en is gericht op het aanwerven van toptalent en het uitbouwen van de aanwezigheid in de lokale, geavanceerde cybersecuritymarkt. In 2017 breidde Nixu de dienstverlening in de regio verder uit via een fusie met het in Amsterdam gevestigde Expert Solution Support Center (ESSC).

Matthijs van der Wel is per 1 mei 2019 benoemd tot Market Area Leader Benelux. Het doel is om onder zijn leiding verdere groei mogelijk te maken en voor Nixu een marktpositie als go-to partner voor holistische cybersecurity dienstverlening aan ondernemingen te creëren.

Van der Wel heeft bijna 20 jaar ervaring in de cybersecurity en is ervaren in het op- en uitbouwen van cybersecurity organisaties. Voor zijn aantreden bij Nixu was hij onder andere werkzaam bij Fox-IT, was hij Corporate Security Officer bij Booking.com en Director Cyber Forensics bij PwC in Nederland. 'Met een steeds verdergaande digitalisering en evoluerende cyberdreigingen, is cybersecurity belangrijker dan ooit. Ik ben trots deel uit te mogen maken van de Nixu-familie en kijk er naar uit met de getalenteerde cybersecurity professionals samen te werken, klanten te voorzien van hoge kwaliteit dienstverlening en daarmee bij te dragen aan de verdere groei van de organisatie.'

Matthijs van der Wel nieuwe hoofd Nixu Benelux'
De Europese cybersecurity dienstverlener Nixu heeft Matthijs van der Wel benoemd tot hoofd van de Benelux.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts