zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Aanhaken en meedoen met Masterclass Artifical Intelligence


Deventer, 16 mei 2019
Artifical Intelligence biedt kansen voor ondernemers in de maak- en procesindustrie. Daarom organiseren Singa, Saxion en Luminis een tweedaagse (28 mei en 18 juni) Masterclass Artificial Intelligence. De eerste dag staat in het teken van kennismaking en inspiratie opdoen. Aan de hand van een fictief bedrijf wordt uitgelegd wat AI kan betekenen voor een bedrijf. Op de tweede dag worden uitgewerkte ideeën gepresenteerd en getoetst op haalbaarheid.

Dit werd bekendgemaakt tijdens het Artificial Intelligence Event op 9 mei bij Saxion in Deventer. Daar werd opgemerkt, het is nu aanhaken en meedoen of afhaken en toekijken. Artificial Intelligence of kunstmatige intelligentie (KI) kan bijvoorbeeld worden toegepast bij predictive maintenance om te voorspellen wanneer de levensduur van een component of onderdeel is bereikt, aan de hand van slijtage en levensduurdata. Een andere toepassing is Churn Prediction voor bijvoorbeeld voorspellen wanneer klanten hun leveranciers verlaten.

Met hulp van deep learing kun je tot inzichten komen. Zo kun je je proces optimaliseren door op basis van het proces (Expert User Data) de beste instellingen van een machine te bereiken en het maximale rendement te behalen. Met inzet van KI kun je uit alle beschikbare informatie (Big Data) logische patronen halen waarmee je je proces kunt optimaliseren. Verder kun je KI inzetten voor bijvoorbeeld automatische prijsbepaling en levertijden.

De Masterclass wordt begeleidt door Raymond Wentink, ceo van Singa, Martijn Elkink, business development manager Singa, Jeroen Linssen, Onderzoeker Ambient Intelligence/Docent HBO-ICT Saxion en Gerard Verbeek, sales engineer Luminis. De Masterclass is gratis en wordt gehouden in de buurt van Apeldoorn. Er hebben zich inmiddels 14 personen aangemeld. Er is nog plek.

 

MasterclassAI van Oostnl  

 

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts