zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Induvac gaat vacuümpompen van Speck leveren


Zoetermeer, 24 april 2019
Het Duitse Speck Vakuumtechnik GmbH heeft met Induvac een akkoord bereikt om vanaf heden de vloeistofring-vacuümpompen op de Nederlandse markt te kunnen leveren. Speck uit het Duitse Roth bestaat al meer dan 100 jaar en is wereldwijd een grote leverancier van zowel vacuümpompen als centrifugaalpompen.

Er is voor Induvac gekozen door zijn jarenlange ervaring op het gebied van vacuüm- en compressietechniek en de ambitie om het merk een flinke boost te geven. Om dit waar te maken is er inmiddels een grote hoeveelheid vloeistofringpompen leverbaar uit voorraad. Het programma vloeistofringvacuümpompen kenmerkt zich door een enorm breed aanbod en is leverbaar in diverse materialen.

Er zijn enkel- en dubbeltraps modellen leverbaar met een capaciteit van 3 m3/uur oplopend tot ruim 1600 m3/uur. Speciaal voor de kunststofindustrie zijn speciale uitvoeringen beschikbaar, die veel water kunnen verwerken. Maar ook standaard frequentiegeregelde uitvoeringen zijn beschikbaar en uit voorraad leverbaar. Pompen kunnen desgewenst volgens de ATEX-richtlijnen geleverd worden. Bijkomend voordeel is dat veel pompen uitwisselbaar zijn met andere bekende merken.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts