zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Matt is nieuwe sales directeur 247TailorSteel


Varsseveld , 25 april 2019
Florian Matt (40) is de nieuwe sales directeur bij 247Tailorsteel. Per 1 maart is Matt in dienst getreden en wordt hij verantwoordelijk voor het salesteam van 247Tailorsteel in Europa.

'Er ligt bij 247TailorSteel een hele mooie uitdaging voor ons team klaar. Naast de indrukwekkende groei in Nederland is onze volgende groeimarkt Duitsland. We hebben al een vestiging in de buurt van Bremen, Oyten, geopend vanuit waar wij de regio met onze service bedienen. Samen met investeerder ParCom willen we de industriële hotspots in Duitsland zoals Noordrijn-Westfalen, Stuttgart en München aangaan en in Europa een toonaangevende speler worden. Hierbij is het belangrijk steeds naar onze klanten te luisteren en onze service nog meer op hun behoeftes af te stemmen.'

Florian Matt was hiervoor werkzaam bij onder andere bouwmachineprocent Hilti, ZodiacAerospace, leverancier van vliegtuiginterieur en Aalberts Industries. Hij zocht een nieuwe internationale uitdaging en vond deze bij 247Tailorsteel. 'Ik zet me in voor deze groeiende en dynamische organisatie en breiden op dit moment de verkooporganisatie in Duitsland verder uit.' Matt studeerde onder meer aan de Technische Universiteit Delft.

Matt is nieuwe sales directeur 247TailorSteel'
Florian Matt
1/1
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts