zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Iets voor u, kom er bij'


Deventer, 24 april 2019
Auteur:
Rolf Elling
We gaan een nieuwe activiteit ontplooien bij en met Vraag en Aanbod. Rondetafeldiscussies geënt op een specifiek thema. Dat kan in principe van alles zijn met als voorwaarde dat het betrekking heeft op de maakindustrie.

En dan doen we niet op kantoor bij de redactie, nee we komen naar u toe. Bedrijven die interesse hebben en ook iets hebben ontwikkeld, hetgeen aansluit bij de discussie, kunnen zich hiervoor aanmelden.

De eerste ‘Vraag en Aanbod is er bij' staat genoteerd op donderdag 9 mei 2019. In Zwolle gaan deskundigen in discussie over robotisering in specifiek de omgeving van dieptrek- en forceerbedrijven. Aan de hand van stellingen pakken we het onderwerp bij de kop. Met aansluitend een fraaie praktijkcase.

Een aantal genodigden heeft uiterst positief gereageerd, we hebben nog enkele plekken aan tafel vrij. Dus mocht er nog interesse zijn om de nodige informatie te vergaren over bin picking al dan niet in combinatie met vision guide, schroom niet, laat het me weten en stuur een mailtje naar rolfelling@vraagenaanbod.nl .

Na afloop van de discussie is er overigens voldoende gelegenheid om met elkaar tijdens het borrelen van gedachten te wisselen. Er zijn geen kosten aan verbonden. En dat is iets wat Nederlanders altijd wel aanspreekt. Daarnaast maken we een verslag voor publicatie in onze uitgaven.

Rolf Elling, hoofdredacteur

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts