zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Platform voor ondernemers die in de problemen zitten


Den Haag, 17 april 2019
Stichting 155, het nationale hulploket voor ondernemers, en Stichting ONL lanceren een digitaal platform voor ondernemers die in de problemen zitten, het Bbz-NL platform. Hiermee willen 155 en ONL de hulpverlening rond de Bbz-regeling, het sociaal vangnet voor zelfstandigen van de overheid, beter vindbaar, sneller en efficiënter maken.

Het Bbz-NL platform zal deze zomer beschikbaar zijn voor ondernemers in Nederland. Het portaal geeft ondernemers online toegang tot sociale ondernemersregelingen in Nederland. Hier kunnen zij zien of ze in aanmerking komen voor een regeling en hulp krijgen bij het voorbereiden van een aanvraag bij gemeenten.

‘Jaarlijks vallen er 40.000 ondernemingen onnodig om, met een maatschappelijke schadelast van 2,6 miljard euro als gevolg. Met de inbreng van ONL begrijpen we beter hoe we effectiever hulp kunnen verlenen aan die doelgroep', stelt Han Dieperink, bestuurder van Stichting 155 en algemeen directeur van het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf. Ten behoeve van de samenwerking heeft Stichting 155 zich gehuisvest in het Ondernemershuis Nederland, waar Stichting ONL ook al was gehuisvest.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts