zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Bra-Nederland-bant'


Deventer, 17 april 2019
Auteur:
Rolf Elling
De eerste editie van de Brabantse Metaaldagen en het Nederland Metaalcongres zit er op. En het waren best drie interessante dagen. Het bezoekersaantal lag op circa drieduizend. Voor een eerste editie niet echt slecht.

Het is in ieder geval een event dat niet alleen is gericht op de omgeving van Brabant, maar zoals blijkt uit de bezoekers, gericht is op de maakindustrie uit heel Nederland. Het concept van een beurs in combinatie met een congres voorziet in een behoefte.

Hieruit blijkt vooral dat ondernemers in de maakindustrie op zoek zijn naar oplossingen. Naast het zien van producten is ook de aanpalende kennisoverdracht een aspect waar geïnteresseerden naar op zoek zijn.

Het creëren van een landelijke belangstelling mag de organisatie zich in het positieve aanrekenen. Ik verwacht dat de volgende editie het beter gaat doen en dat het een steeds serieuzer en interessanter event gaat worden. Naast grote broer Technishow heeft het event in de oneven jaren voldoende potentie.

In zijn algemeenheid kun je vaststellen dat ondanks het 'geweld' op het internet - daar is immer alles te vinden - de mensen in en uit de maakindustrie in ieder geval elkaar nog altijd graag willen ontmoeten. Om toch het product/machine even in het echt te zien, om toch even te sparren en elkaar even in de ogen te kijken.

Het gaat er in ieder geval om dat er kennis wordt opgedaan en wordt gedeeld om uiteindelijk tot een beter, efficiënter productieproces te komen.

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts