zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Twee miljoen Europese subsidie voor TechValley


Noord-Holland, 15 april 2019
Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) heeft ruim twee miljoen euro beschikbaar gesteld voor TechValley, een netwerk van 11 mkb-maakbedrijven in Noord-Holland.

De subsidie heeft tot doel om innovatie binnen de sector te bevorderen en de technische maakbedrijven in Noord-Holland zichtbaarder te maken. Hiermee wil TechValley ook talent naar de regio trekken.

TechValley is ontstaan uit het TechnoSpitsen netwerk, een samenwerkingsverband van ruim 35 Noord-Hollandse machinebouwers, Koninklijke Metaalunie en FME . Partners in TechValley zijn Hogeschool Inholland Alkmaar en het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord . Het doel van TechValley is een innovatieve en toekomstbestendige Noord-Hollandse machinebouwindustrie te realiseren.

Innovatieprojecten

Binnen TechValley staan 11 concrete, baanbrekende innovatieprojecten van deelnemende bedrijven centraal. De innovaties hebben allen betrekking op data, robotica & vision, predictive maintenance en slimme verdienmodellen. In innovatieteams wordt door bedrijven, lectoren, docenten en studenten samengewerkt en geëxperimenteerd met nieuwe technologieën en toepassingen. De nieuwe inzichten worden vervolgens verwerkt in de lesstof van Hogeschool Inholland.

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts