zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Europese industrie helpt Van Leeuwen Buizen Groep vooruit


Zwijndrecht, 11 april 2019
Het gaat Van Leeuwen Buizen Groep voor de wind. Het afgelopen jaar stegen zowel de omzet als het bedrijfsresultaat en de nettowinst. De nettowinst kwam vorig jaar uit op 9,7 miljoen euro, dit was in 2017 nog 6,3 miljoen euro.

De omzet van Van Leeuwen Buizen Groep was met 630 miljoen euro vorig jaar drie procent gestegen. Reden hiervoor waren gunstige economische activiteiten en marktomstandigheden. Zo ontwikkelde zowel op de Europese industriemarkt en de wereldwijde energiemarkt de vraag zich goed in 2018.


Klussen in Azië, Australië en Noord-Amerika leverden extra omzet op, net als de overname van de Duits-Nederlandse buizenhandelaar Ferrostaal Piping Supply in mei 2018. Verder investeerde Van Leeuwen vorig jaar in de uitbreiding van het internationale netwerk van voorraadlocaties, modernisering van het machinepark en in digitalisering. In Sydney, Australië is met de bouw gestart van een extra magazijn van 2.000 m2. In Vyškov, Tsjechië komt een nieuwe hal van 4.000 m² met een state-of-the-art opslagsysteem. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar data-uitwisseling met klanten en leveranciers wordt in 2019 de verdere implementatie van Electronic Data Interchange (EDI) versneld.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts