zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Olé, olé, op naar België'


Deventer, 14 maart 2019
Eind maart is de Machineering 2019. In Brussels Expo. En dat is interessant voor de Nederlandse maakbedrijven. Kijk alleen al naar het aantal Nederlandse deelnemers, circa 35. We vertegenwoordigen hiermee bijna een kwart van het deelnemersveld. In totaal zijn er circa 125 deelnemers.

Het lijkt er op dat België nu steeds gewilder wordt voor onze maakindustrie. En daar is niets mis mee, aangezien we behoorlijk wat export wegzetten richting onze zuiderburen. Na Duitsland neemt België de tweede plaats in op ons exportoverzicht. 


Er is op 27, 28 en 29 maart, veel te zien op de 15.000 vierkante meters beursoppervlakte. Machinetechnologie, componenten, materialen, software en automatisering. Maar er is ook een studienamiddag met Agoria en BIL met als item 'Lasmallen, vervorming en lasparameters. Daarnaast is er een twaalftal expert classes met boeiende sprekers die betrokken zijn bij onder andere KU Leuven, Flam3d, Flanders Made en Engie. Kijk maar even op de website www.machineering.eu. wat ze allemaal gaan vertellen. De beursorganisatie noemt Machineering het Mekka voor iedereen die actief is in de maak. Maar afijn, dat moet u als bezoeker zelf maar beslissen. Vraag & Aanbod is ook aanwezig.


Ik nodig u graag uit op onze Vraag en Aanbod stand (nummer B37) om een Belgisch biertje te komen drinken. We hebben Kwaremont en Bavik Super.

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts