zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Kennis- en netwerkevent over Duitse markt


Den Haag, 26 februari 2019
De Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) houdt op donderdag 21 maart het kennis- en netwerkevent ‘Succesfactoren op de Duitse markt’ in ‘s-Hertogenbosch.

In uiteenlopende branches, niet in de laatste plaats de (maak)industrie, wordt intensief samengewerkt tussen Duitse en Nederlandse bedrijven. Maar hoe komt deze samenwerking tot stand en waar moeten ondernemers precies rekening mee houden? Tijdens dit evenement krijgen de deelnemers een gevarieerd programma met individuele praktijkervaringen van Nederlandse ondernemers en presentaties door vakexperts. De bijeenkomst wordt afgerond met een interactieve podiumdiscussie en een netwerklunch. Er zijn sprekers van onder andere Neways Technologies, de DNHK en het ministerie van Economische Zaken van de deelstaat Thüringen. Door in contact te komen met sprekers en andere bezoekers kunnen de deelnemers inspiratie opdoen voor eigen marktsucces en tegelijkertijd het zakelijk netwerk uitbreiden.

 

Aanmelden 

Aanmelden kan met een e-mail aan a.lodder@dnhk.org. Deelname aan deze bijeenkomst (incl. netwerklunch) is gratis voor wie werkzaam is in de (maak)industrie, hightech, energie of de metaalbranche. Het volledige programma staat op www.dnhk.org/nl/evenementen

 
     
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts