zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Kat in het bakkie'


Deventer, 7 februari 2019
Auteur:
Rolf Elling
Volgens mij heb ik dit wel eens eerder aangehaald. Nu denk ik dat het raadzaam is dit onderwerp nog een keer aan te kaarten. Gewoon om het goed te laten doordringen. En wel omdat het allemaal toch wat minder florissant gaat in de diverse maakmarkten.

Maar ook omdat we vele ondernemers spreken die hier behoefte aan hebben. Of we u nu spreken op beurzen of tijdens interviews voor reportages, het komt stelselmatig aan bod. Het gaat om de verbinding en het gaat er om dat de maakindustrie, de bedrijven onderling elkaar (beter) (leren) kennen.

 

Weten wie wat doet in de markt, weten waar de mogelijkheden liggen en waar we sterker door kunnen worden. Elkaar ondersteunen waar mogelijk en elkaar van advies voorzien. Het gaat er om dat we samen sterker zijn dan wel sterker worden. Ik geloof er heilig in.

 

Het moet er niet tot leiden dat we elkaar de vliegen afsnoepen, nee dat zeker niet. Maar sterker worden zeker gezien de mogelijkheden die er buiten onze landsgrenzen liggen. De exportcijfer laten zien dat de twee belangrijkste exportlanden ‘gewoon' naast ons liggen. Duitsland en België zijn de twee landen waar we het meeste aan exporteren. 

 

Kat in het bakkie zou je zeggen. Zeker richting België waarbij we ondernemers kunnen ondersteunen met onze Belgische uitgave Vraag & Aanbod. Met deze uitgave bereiken we 8.500 zaakvoerders (lees ondernemers) in Vlaanderen. Midden in de maak ook in België dus. Maak hiervan gebruik. Op onze websites vraagenaanbod.nl en vraagenaanbod.be is alle informatie te vinden, Mocht u er niet uitkomen, bel me maar.

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts