zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

VDL en DAF verstevigen samenwerking met megacontract


Eindhoven, 17 januari 2019
VDL Groep en DAF Trucks zijn een nieuw, meerjarig contract overeengekomen waarmee honderden manjaren werk zijn gemoeid. VDL gaat onder meer een assemblagelijn moderniseren en componenten toeleveren die in de cabines van de trucks van DAF worden verwerkt.

De verdere samenwerking rond de reeds gepresenteerde en gezamenlijk ontwikkelde volledig elektrische vrachtwagen maakt ook onderdeel uit van de nieuwe overeenkomst.

 

In het nieuwe contract is opgenomen dat VDL Steelweld in Breda de komende jaren de modernisering van de assemblagelijn in de cabinefabriek van DAF in het Belgische Westerlo gaat uitvoeren. VDL Parree in Sevenum, specialist in hoogwaardig en technisch kunststofspuitgieten, gaat delen voor het interieur van de trucks van DAF toeleveren. VDL TIM Hapert, gespecialiseerd in verspanende bewerkingen, gaat een multifunctionele steun voor het chassis van DAF leveren. 

 

Bekroning van 65-jarige samenwerking 

'Onze gezamenlijk ontwikkelde e-truck die we in mei vorig jaar hebben gepresenteerd, is de bekroning van onze 65-jarige samenwerking', stelt president-directeur Willem van der Leegte van VDL Groep . 'DAF en VDL zijn zowel klant als toeleverancier van elkaar. We kennen beide een sterk en solide fundament en blinken beide uit in innovaties die de toekomst verbeteren, zoals we met onze e-truck het zwaarder transport verduurzamen. Daardoor bestaat tussen DAF en VDL een ijzersterk en wederzijds commitment. Deze nieuwe overeenkomst legt een eveneens solide basis voor onze samenwerking, voor nu en ook voor de toekomst.'

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts