zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'We blijven ons vermaken'


Deventer, 9 januari 2019
Auteur:
Rolf Elling
En dan is 2019 zo maar weer van start gegaan. We zijn weer ‘los’. Een nieuw jaar, nieuwe kansen en vele mogelijkheden. Veel ondernemers zullen maar al te graag op de in 2018 ingeslagen weg door willen gaan. En dit wordt dan ook iedereen van harte gegund. Dat het niet vanzelf zal gaan, moge duidelijk zijn. Zeker gezien de voorspellingen die voor dit jaar toch een wat gematigde groei te zien geven ten opzichte van 2018.

Voor een goed resultaat moet hard worden gewerkt en goede producten worden geleverd. Dat kan met de juiste instelling. Maar ook moeten de ingrediënten goed zijn. Dit is mede bepalend voor het uiteindelijke resultaat.

 

Maar ach, dat hoef ik de ondernemers in de maakindustrie allemaal niet meer uit te leggen. Die weten wel van wanten. Aan de andere kant valt het me soms wel eens tegen hoe ze de eigen markt kennen en dan vooral de spelers, ondernemers en bedrijven die er zijn.  

 

Zo word ik met regelmaat benaderd door ondernemers dan wel medewerkers van bedrijven die nu bepaald werk uitbesteden maar daar dan weer niet helemaal tevreden over zijn. Dat kan liggen aan de doorlooptijd die te lang is, of bijvoorbeeld de nabewerking die niet door hetzelfde bedrijf kan worden gedaan.  

 

Even googelen en dan heb je toch zo een ander bedrijf gevonden die je voor dat bepaalde werk zou kunnen benaderen. Maar nee, zo werkt het niet altijd, dat blijkt.  

 

En maar goed ook, want zo houden we onze uitgave, krant en website incluis de nieuwsbrieven, ook nog interessant voor iedereen die zich bekommert om de Nederlandse maakindustrie en een ieder die zich hiermee bezighoudt. Want we berichten ook in 2019 weer over alles waar ondernemers in de brede maakindustrie zich mee vermaken.  

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts