zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

RoboJob bevestigt groei met nieuwe records


Heist-op-den-Berg (BE), 8 januari 2019
'Ronduit een topjaar.' Met die woorden kon een blije Helmut De Roovere, CEO van RoboJob, het jaar 2018 afsluiten. Volgens het automatiseringsbedrijf heeft het afgelopen jaar opnieuw alle records verbroken, waardoor de lat weer wat hoger ligt voor 2019.

Vlak voor kerst riep De Roovere alle RoboJob-medewerkers nog even samen om het glas te heffen op een topjaar, met records in de verkoop, installaties en omzet. 'Ik wil ons hele team een dikke pluim geven. We hebben in 2018 niet enkel meer systemen verkocht dan ooit tevoren, er zijn nog heel wat andere verwezenlijkingen waar we fier op mogen zijn.' 


Nieuw productportfolio 

In 2018 werd het volledige productengamma aan een grondige herziening onderworpen: alle Turn- en Mill-Assist modellen zijn voortaan te verkrijgen in zowel een Integrated uitvoering als een Separated uitvoering. Daarnaast kan ook worden gekozen uit verschillende soorten van stapelbare ‘Racks' of de Tower.

 

Nieuwe landen 

Met Overmach in Italië en Intermaher in Spanje werden niet enkel 2 nieuwe dealers binnengehaald, maar werden tevens de deuren opengezet naar 2 nieuwe landen. Dat maakt dat RoboJob nu klanten en Dealers heeft in gans West-Europa, van Kvernaland in Noorwegen tot Milaan in Italië. 


Het bedrijf heeft ook flink geinvesteerd in personeel. Zo werden er meer dan 10 nieuwe gezichten aangeworven. 'We hebben mensen aangetrokken in elke afdeling. 2018 was een jaar van sterke groei, en om dat te kunnen verwezenlijken, heb je mensen nodig. We hebben weer flink geïnvesteerd in zowel jong geweld als in ervaren gidsen. Zo streven we naar de ideale mix om onze klanten en partners zo goed mogelijk bij te staan', aldus De Roovere. 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts