zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Lekker roering in de markt'


Deventer, 11 oktober 2018
Het najaar is traditiegetrouw het seizoen voor beurzen en evenementen. Dit geldt niet alleen voor de grotere beurzen als bijvoorbeeld de recent gehouden AMB en de aankomende Euroblech in Duitsland, maar ook voor die in eigen land als recent de TIV, Precisiebeurs en de aanstaande Metavak.

En het blijft niet alleen bij beurzen. Ook veel bedrijven, producenten en machineleveranciers doen zo hun dingetje. Met open dagen, met presentaties en met eendaagse evenementen.

 

Het is altijd lekker druk in dit jaargetijde. Goed voor de markt, goed voor de industriële bedrijven. Lekker roering in de markt. Maar is het als ondernemer wel allemaal bij te benen? En vooral in deze hectische tijd waar bedrijven meer dan voldoende werk hebben.  

 

Stel dat je een allround bedrijf hebt, dan is het toch wel enigszins een verplichting om diverse beurzen en events te bezoeken om bij te blijven. Want daar draait het natuurlijk allemaal om, bijblijven. Op de hoogte blijven van allerlei ontwikkelingen die er spelen, de innovaties, de industriële automatisering, robotisering en noem het gehele scala aan de huidige en toekomstige aspecten en veranderingen binnen de productiebedrijven maar op.  

 

Het is wel eens lastig, denk ik, om als ondernemer een goed overzicht te krijgen. De dagelijkse beslommeringen vragen natuurlijk ook veel tijd en energie. Maar er is binnen de maakindustrie ook best wel ondersteuning te verkrijgen. Kijk alleen al maar naar alles wat er over wordt geschreven en gepubliceerd in de diverse uitgaven en het internet, maar kijk ook eens naar welke ondersteuning bedrijven en organisaties kunnen bieden.  

 

Eén aspect is hierbij wel van belang, houd de regie in eigen hand, blijf er bovenop zitten en kijk goed uit welke beslissingen er worden genomen. 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts