zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Technische dienstverlener Star Group lijft Sentijn in


Moerdijk, 9 oktober 2018
Star Group heeft per 4 oktober Sentijn overgenomen. Star Group biedt technische professionele dienstverlening op het gebied van consultancy, staffing/detachering en recruitment en heeft een jaaromzet van circa 170 miljoen euro. Sentijn blijft opereren als aparte businessunit onder Star Group. Met de extra kennis en expertise van Star Group kan de kwaliteit van de dienstverlening verder worden uitgebreid en geoptimaliseerd. Met het behoud van de huidige directie blijft de samenwerking voor ingenieurs en klantrelaties ongewijzigd.

De overname vormt de volgende stap in de verbredingstrategie van Star gericht op het aanbieden van een breed pakket aan technische/specialistische dienstverlening en projectondersteuning aan diverse industriële markten. Deze strategische acquisitie stelt de groep in staat een meer prominente positie te creëren binnen de bouw- en infrastructuursector.

 

Diversifiëren

De focus van Star ligt op Nederland, België en Duitsland. ‘Een belangrijke reden voor groei is om onze medewerkers blijvend kansen te bieden zich te ontwikkelen binnen hun expertise door verder te diversifiëren binnen de gehele technische industrie. Naast groei richten we ons op het continu verbeteren van de kwaliteit van onze diensten en het zoeken naar innovatieve ideeën en projecten om het werk voor de specialisten aantrekkelijker te maken en voor onze klanten de processen efficiënter in te richten', aldus Sil Hoeve, CEO Star Group.  

 

 

www.starpowerpeople.com

www.sentijn.com   

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in de bouw?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts