zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Halfleeg of halfvol'


Deventer, 7 augustus 2018
Er zullen tijdens de warme periode wel heel veel zweetdruppeltjes in de productiehallen van het industriële midden- en kleinbedrijf zijn gevallen. Want het was toch wel behoorlijk warm, de afgelopen weken.

Via sociale media stuitte ik op diverse prettige oplossingen om de warmte buiten de deur te houden. Met airco's bijvoorbeeld kon de temperatuur in de productruimte op begin twintig graden worden gehouden. En dat is natuurlijk een prima temperatuur om in te werken. Bovendien zijn de metaalwerkers nu niet bepaald watjes, dus daar zal het niet aan gelegen hebben. Ach, en af en toe een ijsje, een extra pauze en het ietwat rustiger aan doen helpt ook.


In ieder geval lijkt het er op dat we zo langzamerhand afscheid moeten gaan nemen van de hoge temperaturen. En daar zullen velen niet om treuren.


Waar we wel alert op moeten zijn, is dat de economie eveneens aan het afkoelen is. Zij het met enkele tienden van procenten, maar toch als dit een aantal maanden doorzet, wordt het allemaal snel minder. We zitten nog wel behoorlijk boven de gevarengrens, maar oppassen lijkt gewenst. De bomen groeien immers niet tot aan de hemel. De explosieve groei van de economie heeft veel ondernemers goed gedaan. Nu is het zaak om ook als het iets minder wordt, de vaart er in te houden.

 

Overigens kunt u de oplossing van mijn vakantiepuzzel, zie de krant van week 28/29 pagina 3 en op de website, nog tot 1 september insturen. Doe mee zou ik zeggen. Oplossingen kunnen worden gemaild naar rolfelling@vraagenaanbod.nl.

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts