zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Drie maal slimmer'


Deventer, 24 juli 2018
Zo midden in de zomermaanden – Vraag en Aanbod zit in de tweewekelijkse verschijning, oftewel de vakantiemodus – toch nog maar even kijken wat er zoal te doen staat. Waar ik in elk geval naar uitkijk is de TIV in Hardenberg.

Het is al jarenlang het eerste evenement voor de maakindustrie na de zomer. Een beurs kunnen we het eigenlijk niet meer noemen, gezien de vele toevoegingen en activiteiten. Een netwerkevent is een betere benaming. Hierbij is er natuurlijk een groot aantal maakbedrijven die zich willen laten zien. Of het uiteindelijk business oplevert, tja, dat weet je maar nooit. Soms komt er maanden na het einde van de beurs een aanvraag die in relatie blijkt te staan met een bezoek aan de stand. Van 18 tot en met 20 september is de 20ste editie van TIV Hardenberg. Het is een vakevent voor de slimme maakindustrie in Noord- en Oost-Nederland.

 

We zijn met Vraag en Aanbod hoofdmediapartner en uiteraard brengen we een fraaie beursspecial voorafgaand aan dit vakevent. Ruim 200 (toe)leveranciers zijn present en vertegenwoordigen de industriële toelevering, grondstoffen en materialen, industriële automatisering aandrijf- en besturingstechniek, digitalisering en personeel en organisatie.  

 

De thema's voor 2018 zijn slimme processen, slimme productie en slimme (eind)producten. Daarnaast is er de Toekomstcampus en het TIV café waar B2B matchmaking mogelijk wordt gemaakt. 

 

Op naar een mooie nazomer zou ik zeggen. 

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

  

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts