zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Euroblech start online competitie


Hannover (DE), 10 juli 2018
EuroBlech, beurs voor de mondiale plaatbewerkende industrie, organiseert voor de derde keer een online competitie ‘Step into the digital reality’ waaraan organisaties en bedrijven in de plaatverwerkende industrie deel kunnen nemen. Er zijn prijzen gereserveerd voor de beste prestaties in vijf categorieën. Euroblech wordt van 23-26 oktober voor de 25ste keer gehouden.

De online wedstrijd staat open voor alle bedrijven of organisaties uit de hele wereld in de plaatverwerkende industrie. Tot 31 augustus kunnen de inzendingen worden ingediend.

  

Online stemsysteem

Daarna worden de inzendingen gepubliceerd op de website van Euroblech en start ook de online stemming. De plaatbewerkingssector kan zijn favoriet selecteren via een online stemsysteem. De stemming sluit op 30 september. Tijdens de Euroblech 2018 op 24 oktober worden de winnaars officieel bekend gemaakt en ontvangen zij hun prijs. De inzendingen van alle deelnemers zullen gepubliceerd worden op de website. 

  

De vijf categorieën

De vijf categorieën staan voor actuele vraagstukken in de digitale context van de plaatbewerkingsindustrie: De eerste categorie Digitale Transformatie staat open voor bedrijven die uitstekend in staat zijn om slimme productiemethoden toe te passen. De tweede gaat om het grappigste Euroblech verhaal, hetzij van bezoekers of exposanten die deelnemen en/of hebben deelgenomen aan een van de 24 voorgaande edities. Cyber Security is de derde categorie en die benadrukt het belang van veilige gegevensuitwisseling binnen de productieomgeving. De vierde categorie is Beste start en beloont nieuwe bedrijven voor hun prestaties op plaatbewerkingsgebied. Baanbrekers in lichtgewicht en componentontwerp voor plaatbewerking worden uitgenodigd om in te schrijven voor de vijfde en laatste categorie ‘E-Mobility'. 

 

Meer informatie over de Euroblech online wedstrijd en de deelname: www.euroblech.com/2018/english/awards/ 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts