zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Digitale realiteit op Euroblech


Hannover (DE), 12 juni 2018
Zes maanden voor de start van EuroBlech hebben ongeveer 1.400 exposanten uit 38 landen een standruimte gereserveerd. Hiermee is al bijna het totale beursoppervlak van 2016 (87.800 vierkante meter) geëvenaard.

Bezoekers van de EuroBlech kunnen dit jaar het complete spectrum van intelligente oplossingen en innovatieve machines verwachten voor de moderne productie in plaatbewerking. Die worden gepresenteerd in de vorm van talrijke live demonstraties op de stands van de beurs. Op dit moment speelt de digitale transformatie een grote rol in de industrie, wat een verhoogde efficiëntie en dus een hoger niveau van automatisering en voorspellend onderhoud mogelijk maakt. Deze ontwikkelingen worden weerspiegeld in het motto: ‘Stap in de digitale realiteit'. Industry 4.0 en de bijbehorende Smart Factory zijn belangrijke thema's geworden in de plaatbewerking en daarom is de beurs erg interessant voor kleine en middelgrote bedrijven die van plan zijn om in de nabije toekomst in deze technologieën te investeren.

 

‘De digitale transformatie is momenteel een belangrijk onderwerp in de industrie. Dit vereist een nauwe samenwerking langs de volledige waardeketen, van productiecontrole tot onderhoud', aldus Evelyn Warwick, Exhibition Director van EuroBlech, namens de organisator Mack Brooks Exhibitions. ‘De grootste uitdaging voor bedrijven in de plaatbewerkingsindustrie is om een intelligente productieomgeving te creëren die gebaseerd is op de veilige uitwisseling van gegevens en het netwerk van machines en processen. EuroBlech 2018 biedt haar bezoekers de mogelijkheid om oplossingen voor deze uitdagingen te vinden en contact te leggen met zakelijke partners om hen te helpen bij de integratie van deze processen, machines en systemen in hun productie', vervolgt Evelyn Warwick. 

  

Trends

De tweejaarlijkse Euroblech is interessant voor design engineers, productiemanagers, kwaliteitsmanagers, kopers, fabrikanten, technische directeuren en deskundigen. Op EuroBlech worden de nieuwste trends en machines in plaatbewerking getoond.

‘De grootste uitdaging voor bedrijven in de plaatbewerking is het creëren van een intelligente productie-omgeving die is gebaseerd op een veilige uitwisseling van data en het netwerken van machines en processen. Euroblech 2018 biedt haar bezoekers de kans om oplossingen te vinden voor deze uitdagingen, alsmede partners die kunnen helpen met de integratie van deze processen, machines en systemen in hun productie', aldus Warwick. 

  

Profiel

EuroBlech is de grootste tentoonstelling voor de plaatwerk werkende industrie wereldwijd en is de marktplaats voor bezoekers om te ontdekken en de bron van de nieuwste innovatieve productieoplossingen. Talrijke live demonstraties op de beursstanden vakbezoekers de mogelijkheid bieden om ervaring machines en systemen van alle gebieden van plaatwerk werken in actie. De EuroBLECH tentoonstelling profiel omvat vijftien technologiesectoren en daarom heeft betrekking op het gehele blad metaalbewerking technologie keten: plaatwerk, halffabrikaten en eindproducten, behandeling, scheiding, vorming, flexibele plaatmateriaal werken, buis / afdeling verwerking, toetreding, lassen, additive manufacturing, oppervlaktebehandeling, verwerking van hybride structuren, tools, kwaliteitscontrole, CAD/CAM/CIM systemen, fabriek en magazijn uitrusting alsmede R & D.

 

www.euroblech.com  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts