zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

HP laat fullcolor 3D-printers zien op roadshow


Houten, 5 juni 2018
Met de introductie van een serie goedkopere fullcolor 3D-printers, maakte HP dit voorjaar de uitbreiding van de bekroonde serie Multi Jet Fusion (MJF) 3D-printers bekend. De nieuwe HP Jet Fusion 500/300 fullcolor 3D-printers zijn de eerste industriële printers die in staat zijn om op een snelle en betaalbare manier, functionele prototypes te vervaardigen in een hoge productiekwaliteit. Hiermee maakt HP 3D-printtechnologie toegankelijk voor een bredere doelgroep.

HP zal deze nieuwe fullcolor 3D-printers tijdens een roadshow op 11 juni in het democentrum van Landré in Houten demonstreren. Ze doen dit samen met Landré, die de verkoop van de HP 3D printers in de Benelux verzorgd.

  

Compact

HP zet voor de nieuwe HP Jet Fusion 500/300 fullcolor 3D-printers dezelfde, op voxel-niveau gebaseerde, HP Multi Jet Fusion technologie in als voor de Jet Fusion 3200/4200/4210 3D-productieprinters. De HP Jet Fusion 500/300 fullcolor 3D-printers zijn compacter gebouwd (print en processing station in één machine), werken met nieuwe materiaalsoorten (HP High Reusability CB PA 12) en ondersteunen de meest gangbare kleurbestandsformaten (OBJ, VRML en 3MF). Met beide series biedt HP nu een compleet platform voor het vervaardigen van prototypes en serieproductie.  

  

Tien keer sneller

Een factor tien sneller dan vergelijkbare SLS printers. Bovendien bouwen SLS printers producten op met behulp van supportmateriaal, wat moet worden gekoeld en naderhand moet worden verwijderd. Het HP systeem daarentegen is een all-in-one systeem, wat een kant en klaar product levert en daarmee minder handmatige nabewerking vraagt. 

  

Minder materiaalkosten

Tot wel 80 procent van de poeders wordt zonder kwaliteitsverlies hergebruikt, hetgeen een flinke besparing op de materiaalkosten oplevert ten opzichte van SLS printers. Daarmee maakt HP het mogelijk onderdelen tegen lagere kosten te printen. 

 

Constante kwaliteit

De HP Jet Fusion 3200/4200/4210 3D-productieprinters gebruiken herbruikbaar PA12 poeder; een sterke, multi-purpose thermoplastic, dat fijnste details in een hoge constante kwaliteit print. HP Jet Fusion 500/300 fullcolor 3D-printers maken gebruik van HP High Reusability CB PA 12, een nieuwe materiaalsoort met dezelfde hoge mechanische eigenschappen.

 

Aanmelden kan op www.landre.nl. Tijdstip: 13:00-16:00 uur, locatie: Landré, Zeilschip 40, 3991 CT Houten. 

HP laat fullcolor 3D-printers zien op roadshow'
HP demonstreert de nieuwe fullcolor 3D-printers, samen met Landré, tijdens een roadshow op 11 juni in het democentrum van Landré
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in toelevering?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts