zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Met zijn allen in 1 oranje hal'


Deventer, 8 mei 2018
Auteur:
Rolf Elling
Het was weer een mooi industrieel feestje, de Hannover Messe 2018. Met 210.000 bezoekers een absolute trekker voor iedereen die ook maar iets met de (maak)industrie, in de breedste zin van het woord, te maken heeft en op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

En de Nederlandse (maak)industrie scoorde wederom. Met vele innovaties, met tientallen start-ups en met forse inbreng van hightech. Het was er weer allemaal. Ook de toeleveranciers, niet te vergeten, want ook hier stonden opnieuw prachtige items en noviteiten tentoongesteld. In totaal was de Nederlandse industrie vertegenwoordigd met circa 140 bedrijven en instellingen.

 

We hebben in ieder geval weer laten zien dat we er toe doen, dat we een speler zijn die niet gemakkelijk kan worden gepasseerd. Met andere woorden, de grote OEM'ers zijn best wel blij met ‘ons'. Of het nu gaat om smart industry, energie, mobiliteit, robotiseren en meer, in Nederland lopen we stoer voorop.  

 

Maar toch even een kanttekening. Ik weet dat het vrijwel onmogelijk is, mede gezien de sectorindeling die de beursorganisatie hanteert, maar zou het niet een keer geweldig zijn om in één hal alle Nederlandse bedrijven, instellingen en (hoge)scholen bij elkaar te zetten. Gesegmenteerd, duidelijk voor de bezoekers, dat natuurlijk wel. Dat zal me een happening worden. Uiteraard moet de hal dan geheel in het oranje zijn bekleed.  

 

Dus bij deze een oproep aan allen die betrokken zijn bij de Nederlandse inbreng voor deelname aan de Hannover Messe. Kom op, laten we het gewoon het een keertje doen.


Tot in de oranje hal in Hannover. 

 

Rolf Elling, hoofdredacteur 

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts