zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nieuwe vakbeurs Castforge in Stuttgart


Stuttgart, 8 mei 2018
CastForge is de nieuwe beurs voor gietwerk en smeedwerk die van 5 tot en met 7 juni wordt gehouden in de Messe Stuttgart. Tegelijkertijd worden er in Stuttgart meerdere vakbeurzen gehouden waaronder de gerenommeerde laserbeurs Lasys.

Met dit nieuwe evenement biedt Messe Stuttgart een platform voor zo'n 130 internationale leveranciers van gietstukken en smeedstukken en de gespecialiseerde verwerkers. Het lijkt erop dat de Messe Stuttgart met deze nieuwe beurs een zuidelijke tegenhanger wil zijn voor het westelijke beurskwartet dat onder Bright World of Metals volgend jaar 25-29 juni in Düsseldorf wordt gehouden. Dat kwartet bestaat uit de beurzen Gifa, Metec, Thermprocess en Newcast.

 

Gietwerk

CastForge wordt gehouden in de Oskar Lapp Hall (hal 6) op het beurscentrum in Stuttgart. ‘We organiseren CastForge als een beurs waar alles uitsluitend draait om gietwerk en smeedwerk en de verwerking daarvan', aldus Gunnar Mey, afdelingsdirecteur van de Messe Stuttgart. In het middelpunt van de beurs staan gietstukken die met behulp van mechanische en manuele zandgietprocédés worden geproduceerd, maar ook matrijssmeden, open matrijs smeden, gewalste ringen en warme geëxtrudeerde componenten. Tot de exposanten van CastForge behoren ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het draaien, frezen, slijpen, reinigen, coaten of verzinken van gietstukken en smeedstukken. 

 

Sommige brancheverenigingen uit het buitenland zien CastForge als een ideale gelegenheid om hun leden in Stuttgart hun producten te presenteren. Zo zal Fundigex, de exportvereniging van Spaanse gieter?en, vertegenwoordigd z?n. ‘Door zich te richten op gietstukken en smeedstukken, is CastForge natuurlijk een uitstekend platform voor onze vereniging om nieuwe zakelijke contacten te ontwikkelen', laat Fundigex weten. Svaz Sléváren, de Tsjechische gieterijverenigingen, en Tüdöksad, de Turkse gieterijvereniging, zullen samen met Fundigex in CastForge vertegenwoordigd zijn. 

 

Met het CastForge-ticket heb je ook gratis toegang tot alle parallelle evenementen die tegelijkertijd worden gehouden in Stuttgart. Dat zijn Global Automotive Components and Suppliers Expo, Engine Expo, Automotive Interiors Expo, Automotive Testing Expo, Surface Technology Germany en Lasys, de internationale vakbeurs voor lasermateriaalverwerking. 

 

www.messe-stuttgart.de/castforge  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts