zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Chinese burgemeester naar kunststofbedrijf Rompa


Tilburg, 17 april 2018
Kunststofbedrijf Rompa Group uit Tilburg krijgt bezoek van de burgemeester van de Chinese stad Jiangmen. Het Nederlandse bedrijf is al sinds 2005 gevestigd in de Chinese stad en nu komt de burgemeester op 20 april een kijkje nemen op het Nederlandse hoofdkantoor.

Bij Rompa zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang. CEO Patrick Gerard: 'We vinden het een grote eer dat de burgemeester van Jiangmen, een stad met 5 miljoen inwoners, naar Nederland komt om Rompa te bezoeken. Natuurlijk doen we er alles aan om onze gasten een prettige ontvangst en een goede indruk van ons bedrijf te geven.'

 

Video en speeches

De burgemeester is samen met zijn Chinese delegatie van 10.30 uur tot 13.30 uur aanwezig bij Rompa. De aanwezingen krijgen dan onder meer een video te zien over de ontwikkeling van Jiangmen en de investeringen die de stad de afgelopen jaren heeft gedaan en nog gaat doen. Daarnaast zijn er speeches van Gerard en van de leider van de delegatie.

 

Rompa Group

Kunststofspecialist Rompa Group maakt complete kunststofproducten, inclusief elektronica en plasticverpakkingen voor verschillende markten. De Chinese vestiging van Rompa heet Rompa Shunxing. Deze fabriek heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een fullservicepartner in onder meer spuitgieten, thermovormen, decoratie en assemblage. Klanten kunnen bij Rompa terecht voor een compleet proces, van idee tot levering.
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts