zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Column Rolf Elling: 'En zo is het maar net'


Deventer, 12 april 2018
Wellicht bij u bekend, Vraag en Aanbod is een titel die vele markten binnen de maakindustrie bestrijkt. Van groot tot heel klein, van breed tot flinterdun. Gebogen, bewerkt, gefreesd, gekotterd en gewalst of gekant.

Het kan alle kanten op. En na de Technishow en ESEF zitten er weer enkele prachtige beurzen aan te komen. Als eerste Empack, de beurs die alles op het vlak van verpakkingen laat zien. Dan volgt Tube en Wire, een tweejaarlijkse beurs voor draad en kabel in Messe Düsseldorf. Deze wordt een week later gevolg door de jaarlijkse Hannover Messe. En over welke beurs we het hebben, de Nederlandse maakindustrie is altijd vertegenwoordigd. Dus daarin zijn we ook sterk, het laten zien waar we allemaal toe in staat zijn.

 

En kijkend naar deze beurzen is er best wel een rode draad te trekken. Want in de gehele industrie is vrijwel iedere ondernemer bezig om slimmer, smarter en efficiënter te gaan werken. Dit vinden we overal in terug. Of het nu gaat om halffabricaten, eindproducten of machines. En dat geldt dus voor elke sector. Dagelijks volgen we de ontwikkelingen om dit te realiseren op de voet. Of het nu gaat om een nieuwe tool, machine of bewerkingen met prachtige eindbestemming. We zijn er bij. Dagelijks op het web, twee keer in de week in de email met de nieuwsbrief en wekelijks op papier bij u in de bus. En zo is het maar net. 

 

Overigens iedereen bedankt voor de positieve, enthousiaste en begripvolle reacties op de column / blog ‘Dit is een beetje dom' van vorige week. Daar doen we het ook voor. Het is altijd fijn om te vernemen dat de teksten binnen komen.  

 

Rolf Elling, hoofdredacteur 

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: ?www.facebook.com/vraagenaanbod  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

AFAB Contact

Plotterweg 24
3821 BB Amersfoort
Postbus 93
3800 AB Amersfoort

T: 033 - 454 1000
F: 033 - 454 1001
Volg afab op twitter

Neem contact op met AFAB »

 

AFAB Nieuws

Zes op de tien hypotheken wordt via het intermediair gesloten
In de laatste AFM Consumentenmonitor is het aandeel van het tussenpersoonkanaal (41%) voor het eerst groter dan het bankkanaal. Het marktaandeel van hypotheekwinkels is stabiel rond de 20%. Slechts een kwart van de hypotheekadviezen wordt nog met provisie betaald. De AFM heeft op haar website alle informatie over het komende provisieverbod op één plaats verzameld.
Lees meer »
Verlaagde overdrachtsbelasting blijft
De verlaagde overdrachtsbelasting van 2% blijft bestaan. Voor huizenkopers blijft het kopen van een huis daarmee extra aantrekkelijk. De verlaging van de overdrachtsbelasting van 6% naar 2% werd in juni 2011 ingevoerd. De maatregel blijft nu ook na 1 juli 2012 gelden. Zo hoopt de politiek ook in de toekomst de verkoop van de huizen te stimuleren.
Lees meer »
Langdurig rood staan bij bank duur
Rood staan is een vorm van geld lenen die veel banken bieden aan houders van een betaalrekening. Wat niet alle rekeninghouders weten is dat zij een hoge rente betalen voor rood staan. Het rentetarief ligt tussen de 8 en 15 procent. AFAB helpt u graag bij het vinden van een goedkopere en passende lening.
Lees meer »