zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Column Rolf Elling: 'En zo is het maar net'


Deventer, 12 april 2018
Wellicht bij u bekend, Vraag en Aanbod is een titel die vele markten binnen de maakindustrie bestrijkt. Van groot tot heel klein, van breed tot flinterdun. Gebogen, bewerkt, gefreesd, gekotterd en gewalst of gekant.

Het kan alle kanten op. En na de Technishow en ESEF zitten er weer enkele prachtige beurzen aan te komen. Als eerste Empack, de beurs die alles op het vlak van verpakkingen laat zien. Dan volgt Tube en Wire, een tweejaarlijkse beurs voor draad en kabel in Messe Düsseldorf. Deze wordt een week later gevolg door de jaarlijkse Hannover Messe. En over welke beurs we het hebben, de Nederlandse maakindustrie is altijd vertegenwoordigd. Dus daarin zijn we ook sterk, het laten zien waar we allemaal toe in staat zijn.

 

En kijkend naar deze beurzen is er best wel een rode draad te trekken. Want in de gehele industrie is vrijwel iedere ondernemer bezig om slimmer, smarter en efficiënter te gaan werken. Dit vinden we overal in terug. Of het nu gaat om halffabricaten, eindproducten of machines. En dat geldt dus voor elke sector. Dagelijks volgen we de ontwikkelingen om dit te realiseren op de voet. Of het nu gaat om een nieuwe tool, machine of bewerkingen met prachtige eindbestemming. We zijn er bij. Dagelijks op het web, twee keer in de week in de email met de nieuwsbrief en wekelijks op papier bij u in de bus. En zo is het maar net. 

 

Overigens iedereen bedankt voor de positieve, enthousiaste en begripvolle reacties op de column / blog ‘Dit is een beetje dom' van vorige week. Daar doen we het ook voor. Het is altijd fijn om te vernemen dat de teksten binnen komen.  

 

Rolf Elling, hoofdredacteur 

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: ?www.facebook.com/vraagenaanbod  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Onze Merken

       
       
            

 

Contactinformatie

Leijenaar B.V.                 Postbus 384
Nijverheidsweg 13        1270 AJ Huizen
1271 EA Huizen

tel: 035 - 69 39 305
fax: 035 - 69 36 552

e-mail: info@leijenaar.nl