zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Genomineerden Koning Willem I Prijs bekend


Arnhem, 12 april 2018
De regionale genomineerden voor de Koning Willem I Prijs in de categorie mkb zijn bekend.

Op 22 maart werden in het provinciehuis Arnhem de ondernemingen per regio verkozen die meedingen naar deze Nederlandse ondernemingsprijs. De genomineerden: Apollo Group en Bouwgroep Dijkstra Draisma (regio noord), Demcon, Holland Food Service Vers Panklaar en Cirex (regio oost), AAE, CM.com en Saman Groep (regio zuid) en Tony's Chocolonely Nederland, Kiremko en BioClin (regio west).

  

De Koning Willem I Stichting reikt sinds 1958 tweejaarlijks deze prijs uit. Dit jaar gebeurt dit op 28 mei.

 

www.kw1prijs.nl  

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

AFAB Contact

Plotterweg 24
3821 BB Amersfoort
Postbus 93
3800 AB Amersfoort

T: 033 - 454 1000
F: 033 - 454 1001
Volg afab op twitter

Neem contact op met AFAB »

 

AFAB Nieuws

Zes op de tien hypotheken wordt via het intermediair gesloten
In de laatste AFM Consumentenmonitor is het aandeel van het tussenpersoonkanaal (41%) voor het eerst groter dan het bankkanaal. Het marktaandeel van hypotheekwinkels is stabiel rond de 20%. Slechts een kwart van de hypotheekadviezen wordt nog met provisie betaald. De AFM heeft op haar website alle informatie over het komende provisieverbod op één plaats verzameld.
Lees meer »
Verlaagde overdrachtsbelasting blijft
De verlaagde overdrachtsbelasting van 2% blijft bestaan. Voor huizenkopers blijft het kopen van een huis daarmee extra aantrekkelijk. De verlaging van de overdrachtsbelasting van 6% naar 2% werd in juni 2011 ingevoerd. De maatregel blijft nu ook na 1 juli 2012 gelden. Zo hoopt de politiek ook in de toekomst de verkoop van de huizen te stimuleren.
Lees meer »
Langdurig rood staan bij bank duur
Rood staan is een vorm van geld lenen die veel banken bieden aan houders van een betaalrekening. Wat niet alle rekeninghouders weten is dat zij een hoge rente betalen voor rood staan. Het rentetarief ligt tussen de 8 en 15 procent. AFAB helpt u graag bij het vinden van een goedkopere en passende lening.
Lees meer »