zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Tube en Wire barst uit zijn voegen


Düsseldorf, 12 april 2018
De branches van de draad-, kabel- en buizenindustrie kijken vol verwachting naar de toekomst. Stijgende investeringen op de wereldmarkt zorgen binnen de mondiale staalindustrie voor een optimistische stemming. Beursdirecteur Daniel Ryfisch laat weten dat hij verwacht dat het bezoekersaantal niet zal lijden onder de druk van de dagelijkse werkzaamheden. ‘Ik denk dat de geïnteresseerden wel naar de beurs komen om zich op de hoogte te laten stellen van alle noviteiten.’

De verwachting is dat zo'n 70.000 bezoekers uit circa 130 landen naar Tube en Wire komen. Hiervan komt twee derde uit het buitenland. Van 16 tot en met 20 april 2018 openen de beurzen Wire, internationale vakbeurs voor de draad en kabel, en Tube, internationale buizenvakbeurs, opnieuw hun deuren op het beursterrein van Düsseldorf, om innovatieve technologieën, nieuwe machines en installaties maar ook producten en dienstverlening uit hun branches te presenteren.

 

Meer dan 2.600 exposanten uit de beide branches, Nederland is tot nu toe vertegenwoordigd met ruim veertig bedrijven verdeeld over beide beurzen, presenteren gedurende vijf dagen in zestien beurshallen op een totale tentoonstellingsoppervlakte van 118.000 vierkante meter netto hun producten en diensten. 

  

Wire

Wire 2018 vindt plaats in de beurshallen 9 tot en met 16 en delen van de tijdelijke hal 18. Er worden machines en installaties voor de productie en verwerking van draad, gereedschap en hulpmaterialen voor de productietechnologie, maar ook grondstoffen, speciale draden en kabels getoond. Ook worden er innovaties uit de segmenten meet- en regeltechnologie, controletechnologie en speciale toepassingen getoond. De focus ligt nog meer dan voorheen op glasvezelkabels. Daarmee anticipeert Messe Düsseldorf op het toenemende gebruik van glasvezelkabels binnen het energiebedrijf, de bouw- en de communicatiebranches.   

 

De segmenten draad, kabel- en glasvezelmachines hebben hun presentaties in de hallen 9 tot en met 14 en 16. De omvormtechniek (fastener technology) sluit er in hal 15 op aan. Roosterlasmachines (mesh welding) en veerproductietechnologie (spring making) zijn in hal 13 te vinden.  

 

Tube

Traditiegetrouw zijn er op Wire veel exposanten uit Italië, België, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Turkije, Groot-Brittannië, Zweden en Duitsland te vinden. Tube 2018 presenteert het aanbod in de beurshallen 3 tot en met 7.0 en de hallen 16, 17 en delen van de tijdelijke hal 18. Tot het omvangrijke aanbod behoren machines en installaties voor de productie van buizen, buizenbewerking en buizenverwerking, maar ook grondstoffen, buizen en toebehoren, gebruikte machines, gereedschappen voor de productietechnologie, hulpmiddelen en meet-, stuur-, regel- en controletechnologie. 

 

Pipelines en het segment OCTGtechnologie, profile en machines, maar ook plastic tubes completeren het aanbod. Door de aanhoudend sterke vraag uit China zal er ook dit keer een Chinees paviljoen te vinden zijn. Onder de noemer ‘Meet China's Expertise' presenteren Chinese ondernemingen uit de segmenten van de draad-, kabel- en buizenindustrie hun aanbod in hal 16.  

 

Buizentoebehoren zijn in hal 17 te vinden, de handel met buizen en de buizenproductie zijn in de beurshallen 3 en 4 ondergebracht en de buizenomvormtechnologie sluit in hal 5 aan. Machines en installaties en tevens buizenbewerkingsmachines worden in de hallen 6 en 7a gepresenteerd. Profiel en plastic tubes bevinden zich in de hallen 3 tot en met 7.0, 16 en 17.  

 

Ook op Tube zijn exposanten uit de landen Italië, Nederland, Spanje, Turkije, Frankrijk, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Duitsland het sterkst vertegenwoordigd. Van de overzeese gebieden komen de meeste exposanten uit India, de USA, China en Zuid-Korea.  

 

www.wire.de

www.tube.de

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

AFAB Contact

Plotterweg 24
3821 BB Amersfoort
Postbus 93
3800 AB Amersfoort

T: 033 - 454 1000
F: 033 - 454 1001
Volg afab op twitter

Neem contact op met AFAB »

 

AFAB Nieuws

Zes op de tien hypotheken wordt via het intermediair gesloten
In de laatste AFM Consumentenmonitor is het aandeel van het tussenpersoonkanaal (41%) voor het eerst groter dan het bankkanaal. Het marktaandeel van hypotheekwinkels is stabiel rond de 20%. Slechts een kwart van de hypotheekadviezen wordt nog met provisie betaald. De AFM heeft op haar website alle informatie over het komende provisieverbod op één plaats verzameld.
Lees meer »
Verlaagde overdrachtsbelasting blijft
De verlaagde overdrachtsbelasting van 2% blijft bestaan. Voor huizenkopers blijft het kopen van een huis daarmee extra aantrekkelijk. De verlaging van de overdrachtsbelasting van 6% naar 2% werd in juni 2011 ingevoerd. De maatregel blijft nu ook na 1 juli 2012 gelden. Zo hoopt de politiek ook in de toekomst de verkoop van de huizen te stimuleren.
Lees meer »
Langdurig rood staan bij bank duur
Rood staan is een vorm van geld lenen die veel banken bieden aan houders van een betaalrekening. Wat niet alle rekeninghouders weten is dat zij een hoge rente betalen voor rood staan. Het rentetarief ligt tussen de 8 en 15 procent. AFAB helpt u graag bij het vinden van een goedkopere en passende lening.
Lees meer »