zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Grote vakbeurs voor gezond en veilig werken in Ahoy


Rotterdam, 10 april 2018
Met meer dan 100 exposanten opent de grootste vakbeurs op het gebied van gezond en veilig werken op 11 en 12 april zijn deuren in Rotterdam Ahoy. Tijdens Safety&Health@Work delen professionals uit de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek kennis en informatie over veilig en gezond werken.

De beurs komt op een belangrijk moment: 'Het aantal ernstige ongevallen neemt na een jarenlange daling weer toe, vaak door het ontbreken van kennis aan opdrachtgeverszijde' zegt Pieter-Bas Dujardin, Exhibition Manager bij Rotterdam Ahoy.

  

Redenen onveiligheid

Dujardin noemt zaken als de goed lopende economie, tekorten aan goed opgeleid technisch personeel en communicatieproblemen met buitenlands personeel als oorzaken van ongezonde en onveilige situaties op de werkvloer. 'Met Safety&Health@Work bieden wij de voor de Nederlandse economie zo belangrijke sectoren industrie, havens, bouw en logistiek, een belangrijk kennisplatform op het gebied van veilig en gezond werken'. 

  

Nieuwste producten en diensten 

De ruim 100 exposanten tonen twee dagen lang de nieuwste producten, diensten, trainingen en certificeringen die bijdragen aan de veiligheid van de werkomgeving. Daarnaast delen o.a. veiligheidsdeskundigen, (brand)preventiemedewerkers, ARBO-specialisten, inkopers en facility managers hun kennis met elkaar en met de markt. 'Juist op veiligheid concurreer je immers niet met elkaar. Iedereen wil na een werkdag weer gezond naar huis', aldus Dujardin.

  

Trots

Hij is trots op de verscheidenheid aan sprekers tijdens het event: 'Van prof. dr. ir. Reniers van de TU Delft, die vertelt over de economische aspecten van veiligheid, via een aantal inspirerende pitches van veelbelovende start-ups tot ervaringsdeskundige Lars Rode met een indrukwekkend verhaal over zijn eigen ongeluk.'

 

De beurs wordt tegelijkertijd georganiseerd met het 'Congres Veilig Werken'. Meer informatie is te vinden op www.safetyandhealthatwork.nl.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

AFAB Contact

Plotterweg 24
3821 BB Amersfoort
Postbus 93
3800 AB Amersfoort

T: 033 - 454 1000
F: 033 - 454 1001
Volg afab op twitter

Neem contact op met AFAB »

 

AFAB Nieuws

Zes op de tien hypotheken wordt via het intermediair gesloten
In de laatste AFM Consumentenmonitor is het aandeel van het tussenpersoonkanaal (41%) voor het eerst groter dan het bankkanaal. Het marktaandeel van hypotheekwinkels is stabiel rond de 20%. Slechts een kwart van de hypotheekadviezen wordt nog met provisie betaald. De AFM heeft op haar website alle informatie over het komende provisieverbod op één plaats verzameld.
Lees meer »
Verlaagde overdrachtsbelasting blijft
De verlaagde overdrachtsbelasting van 2% blijft bestaan. Voor huizenkopers blijft het kopen van een huis daarmee extra aantrekkelijk. De verlaging van de overdrachtsbelasting van 6% naar 2% werd in juni 2011 ingevoerd. De maatregel blijft nu ook na 1 juli 2012 gelden. Zo hoopt de politiek ook in de toekomst de verkoop van de huizen te stimuleren.
Lees meer »
Langdurig rood staan bij bank duur
Rood staan is een vorm van geld lenen die veel banken bieden aan houders van een betaalrekening. Wat niet alle rekeninghouders weten is dat zij een hoge rente betalen voor rood staan. Het rentetarief ligt tussen de 8 en 15 procent. AFAB helpt u graag bij het vinden van een goedkopere en passende lening.
Lees meer »