zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Grote vakbeurs voor gezond en veilig werken in Ahoy


Rotterdam, 10 april 2018
Met meer dan 100 exposanten opent de grootste vakbeurs op het gebied van gezond en veilig werken op 11 en 12 april zijn deuren in Rotterdam Ahoy. Tijdens Safety&Health@Work delen professionals uit de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek kennis en informatie over veilig en gezond werken.

De beurs komt op een belangrijk moment: 'Het aantal ernstige ongevallen neemt na een jarenlange daling weer toe, vaak door het ontbreken van kennis aan opdrachtgeverszijde' zegt Pieter-Bas Dujardin, Exhibition Manager bij Rotterdam Ahoy.

  

Redenen onveiligheid

Dujardin noemt zaken als de goed lopende economie, tekorten aan goed opgeleid technisch personeel en communicatieproblemen met buitenlands personeel als oorzaken van ongezonde en onveilige situaties op de werkvloer. 'Met Safety&Health@Work bieden wij de voor de Nederlandse economie zo belangrijke sectoren industrie, havens, bouw en logistiek, een belangrijk kennisplatform op het gebied van veilig en gezond werken'. 

  

Nieuwste producten en diensten 

De ruim 100 exposanten tonen twee dagen lang de nieuwste producten, diensten, trainingen en certificeringen die bijdragen aan de veiligheid van de werkomgeving. Daarnaast delen o.a. veiligheidsdeskundigen, (brand)preventiemedewerkers, ARBO-specialisten, inkopers en facility managers hun kennis met elkaar en met de markt. 'Juist op veiligheid concurreer je immers niet met elkaar. Iedereen wil na een werkdag weer gezond naar huis', aldus Dujardin.

  

Trots

Hij is trots op de verscheidenheid aan sprekers tijdens het event: 'Van prof. dr. ir. Reniers van de TU Delft, die vertelt over de economische aspecten van veiligheid, via een aantal inspirerende pitches van veelbelovende start-ups tot ervaringsdeskundige Lars Rode met een indrukwekkend verhaal over zijn eigen ongeluk.'

 

De beurs wordt tegelijkertijd georganiseerd met het 'Congres Veilig Werken'. Meer informatie is te vinden op www.safetyandhealthatwork.nl.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Onze Merken

       
       
            

 

Contactinformatie

Leijenaar B.V.                 Postbus 384
Nijverheidsweg 13        1270 AJ Huizen
1271 EA Huizen

tel: 035 - 69 39 305
fax: 035 - 69 36 552

e-mail: info@leijenaar.nl