zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Doe mee aan de MKB Innovatie Top 100


Deventer, 13 maart 2018
De KvK roept alle innovatieve ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf op om zich aan te melden voor de 13e editie van de MKB Innovatie Top 100: de mooiste innovatie-etalage van Nederland. Inschrijven kan tot 27 april via mkbinnovatietop100.nl.

Deelname aan de MKB Innovatie Top 100 legt de meeste genomineerden geen windeieren. Jan Minnee van Retourplaza uit Amsterdam noemt zijn plek in de MKB Innovatie Top 100 van 2017 een geweldige, onafhankelijke bevestiging: ‘Het is een keurmerk van vertrouwen.'  Willem-Jan Lamers van Accerion uit Venlo vindt het een eer om in deze belangrijke lijst te mogen staan. De nominatie voor de MKB Innovatie Top 100 en het behalen van de 9e plaats heeft het bedrijf veel media exposure, nieuwe contact en leads opgeleverd. Vorig jaar veroverde het Maastrichtse Greentom de eerste plaats met 's werelds groenste kinderwagen.


Kracht van het initiatief

De nominaties worden beoordeeld op omzet, groeipotentie, originaliteit en impact voor branche en samenleving. De innovatie dient reeds op de markt te zijn gebracht. Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het midden- en kleinbedrijf in staat is. Afgelopen 12 jaar is deze prijs uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste innovatieprijs voor het mkb. De 100 bedrijven en hun innovaties worden op 25 juni, tijdens een presentatie bij de KvK in Amsterdam, in alfabetische volgorde bekend gemaakt. Op 20 september toont de KvK de ranking van de 100 bedrijven tijdens een feestelijke bijeenkomst. 


Jury

In mei gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de nominaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst vast. De jury baseert zich daarbij op de voordrachten van de experts. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. 
De MKB Innovatie Top 100 vergroot de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf, levert je veel publiciteit op in landelijke, regionale en lokale media én de vakpers, zorgt voor herkenning én erkenning, geeft je toegang tot nieuwe netwerken. Denk aan ministeries, provincies, kennisinstellingen, maar ook andere ondernemers en je kunt sparren met het Innovatiekabinet onder aanvoering van Ruud Koornstra. Dit kabinet  is een initiatief van de KvK en ondersteunt innovatieve ondernemers met netwerken, inspiratie en specifieke kennis. Het kabinet bestaat uit ondernemers, wetenschappers en opiniemakers met kennis over thema's die nu en de komende jaren actueel zijn voor het bedrijfsleven en heeft de ambitie baanbrekende innovaties te versnellen en te ondersteunen.

 

www.mkbinnovatietop100.nl

 

Tot 27 april kunnen ondernemers hun innovatie inschrijven voor de MKB Innovatie Top 100.

Doe mee aan de MKB Innovatie Top 100'
Tot 27 april kunnen ondernemers hun innovatie inschrijven voor de MKB Innovatie Top 100.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts