zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Van Peperzeel breidt uit op bedrijventerrein Larsepoort in Lelystad (filmpje)


Lelystad, 12 februari 2018
Van Peperzeel heeft aangrenzend aan zijn huidige bedrijfspand in Lelystad 4.450 m2 grond gekocht van de gemeente Leystad. Wethouder economische zaken Jop Fackeldey en algemeen directeur Johan van Peperzeel ondertekenden de koopovereenkomst.

Van Peperzeel is al sinds 2008 gevestigd op bedrijventerrein Larserpoort, onderdeel van Lelystad Airport Business Park (LAB). Van Peperzeel is inzamelaar in Nederland en België van oude accu's, batterijen en metalen. Bij het bedrijf werken inmiddels zo'n 20 mensen. Met de uitbreiding , groeit ook de behoefte aan extra personeel bij Van Peperzeel. Het bedrijf hoopt de extra ruimte nog dit najaar in gebruik te nemen, tegelijk met de viering van het dan 40-jarig bestaan.

 

Volgende stap

In de nieuwe hal gaat Van Peperzeel aan de slag met het terugwinnen van energie uit allerlei soorten accu's en batterijen. De teruggewonnen energie is in eerste instantie bedoeld voor eigen gebruik, maar kan bij doorontwikkeling ook worden doorgezet naar andere afnemers, zoals bijvoorbeeld de energievoorziening op Lelystad Airport Businesspark of een oplaadpunt voor elektrische auto's.
Van Peperzeel ziet in het terugwinnen van grondstoffen een groeimarkt en kansen om daarin met andere partijen, met name in de automobielbranche, samen te werken. ‘Er komen steeds meer hybride en elektrische auto's op de markt,' zegt hij. 'De accu's krijgen een tweede leven of we zorgen dat ze worden ontmanteld en de bruikbare stoffen terug in de markt komen.'

 

Filmpje van Omroep Flevoland naar aanleiding van de week van circulaire economie medio januari 2018.

 


 

Van Peperzeel breidt uit op bedrijventerrein Larsepoort in Lelystad (filmpje)'
Wethouder economische zaken Jop Fackeldey (links) en algemeen directeur Johan van Peperzeel ondertekenden de koopovereenkomst in de buitenlucht met uitzicht op de grond waar de uitbreiding van Van Peperzeel gaat plaatsvinden.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts