zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Tata Steel viert 100-jarig bestaan met jubileumwebsite vol persoonljke verhalen


11 januari 2018
Tata Steel IJmuiden heeft een speciale website gelanceerd in het kader van zijn 100-jarig jubileum. Hierop verschijnen de komende maanden persoonlijke verhalen van medewerkers, omwonenden, klanten en andere relaties. Het is de bedoeling om tot een collectie van 100 teksten te komen.

Behalve de lancering van deze website, is het bedrijf ook bezig met het organiseren van een reeks festiviteiten die rond 20 september – de dag waarop in 1918 de NV Koninklijke Nederlandsche Hoogovens en Staalfabrieken is opgericht – zullen plaatsvinden. Het afgelopen weekend nam het bedrijf hierop een kleine voorschot door de monumentale luchtbrug van het Dudok Huis (het hoofdkantoor in IJmuiden) te versieren met een jubileumlogo en de tekst ‘100 jaar staal in de IJmond’.

 

Medewerkers centraal 

Volgens Theo Henrar, directievoorzitter van Tata Steel Nederland, staat het personeel centraal tijdens alle jubileumvieringen: “Onze medewerkers staan immers aan de basis van onze innovatiekracht”.

 

Derde continugietmachine 

Tata Steel is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en meest duurzame staalbedrijven ter wereld. Een voorbeeld van deze duurzaamheid is de bouw van een derde continugietmachine die over een jaar in gebruik wordt genomen. Hiermee kan het bedrijf nog meer geavanceerde hogesterktestalen produceren, onder meer voor toepassingen in auto’s.

 

www.100jaarstaal.nl

Tata Steel viert 100-jarig bestaan met jubileumwebsite vol persoonljke verhalen'
Op de monumentale glazen luchtbrug van het Dudok Huis is met folie het jubileumlogo en de tekst '100 jaar staal in de IJmond' aangebracht. Foto: Tata Steel
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts