zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nieuwe algemeen directeur Galvano Hengelo


Hengelo, 8 januari 2018
Ivo Willemsen (47) is sinds 1 december de nieuwe algemeen directeur van Galvano Hengelo. Hij neemt hiermee de taken over van algemeen directeur Peter Bebseler. Technisch directeur Robin Smit zal zijn taken geleidelijk overdragen aan de technologen binnen het bedrijf.

Beiden zullen zich na de overname van Galvano Hengelo door participatiemaatschappij Landwoud uit Dedemsvaart minder op de voorgrond gaan bewegen. Peter Bebseler en Robin Smit blijven voorlopig nog als adviseurs actief verbonden aan Galvano Hengelo.

 

Goede opvolger

Na het afronden van zijn studie landbouwtechniek aan de Landbouwuniversiteit in 1996 heeft Ivo Willemsen diverse technische, commerciële en leidinggevende functies vervuld bij Kramp, Parker Hannifin, Royal Reesink en Hoopman Machines. Peter Bebseler geeft aan dat Ivo met overtuiging en enthousiasme is benoemd. Het vinden van een goede opvolging is geen eenvoudige opgave, maar Ivo is iemand met een duidelijke visie, een verbinder en bovendien iemand die zeer gemotiveerd, betrokken en daadkrachtig is.

 

Verder uitbouwen

Ivo Willemsen ziet deze nieuwe functie als een hele mooie uitdaging waar hij al zijn opgedane kennis en ervaring zal gaan toepassen om Galvano Hengelo als toonaangevende speler in galvanische oppervlaktebehandelingen commercieel verder uit te bouwen en op de kaart te zetten.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Beschikbaar - Find your Flex Forces

meer ...
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts