zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Blog Rolf Elling: 'Ik ben 35 jaar journalist, mag ik dat vieren?' (ja, dat mag)


Deventer, 7 december 2017
Tja, en dan ben je zomaar 35 jaar als journalist werkzaam. Het overkomt je en geeft maar weer eens aan hoe snel de tijd voorbij gaat. Als de dag van gisteren herinner ik mij de start...

Op de PR-afdeling van Cebeco-Handelsraad in Deventer. Een nationale aan-en verkoopvereniging voor de land- en tuinbouw in ons land. Als pr-medewerker was ik onder andere verantwoordelijk voor Aan-en Verkooppost, een maandelijks informatieve uitgave voor de regionale boeren en tuinders. De overstap naar Misset (nu opererend onder de naam Reed Elsevier), maakte ik een vervolg in de agrarische sector bij de Boerderijkrant en Boerderij. Vervolgens naar Audet, Nijmegen, met veel plezier geschreven voor weekblad ‘De Bakkerij'. Hierna richting Zutphen, Coberco, zuivel en EPON, productiemaatschappij voor elektriciteit in Zwolle. In 1998 belandde ik bij Ten Hagen en Stam, Deventer. Eindredactie voor Elektro Magazine Installatie (Uneto). Daarna veranderde de naam in  Nassau en later MYbusinessmedia.

 

Bij Vraag en Aanbod zit ik nu vanaf 2004. Met heel veel plezier. Als ik dit zo schrijf valt wel iets op, vrijwel elke werkgever bestaat niet meer. Cebeco-Handelsraad in Deventer is niet meer, Misset is Reed Elsevier geworden en Audit is opgegaan in Reed. Coberco is ook uit het straatbeeld in Zutphen verdwenen en EPON is eerst verfranst (electrabel) en weer later is dit Engie Energie geworden. Hetzelfde geldt tenslotte voor Ten Hagen en Stam, van Nassau naar MBM.

 

Zo kan het dus gaan, gelukkig zijn naamsveranderingen bij de ondernemers in de maakindustrie wat vaster in de grond. Zo ken ik veel bedrijven die het al jaren goed doen onder dezelfde naam. Aan de andere kant ‘What's in a name, toch?

 

Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?

E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl

Twitter: @VenA_Rolf

Facebook: www.facebook.com/vraagenaanbod

Blog Rolf Elling: 'Ik ben 35 jaar journalist, mag ik dat vieren?' (ja, dat mag)'
Rolf Eling hoofdredacteur van Vraag&Aanbod, je zou het niet zeggen, maar al 35 jaar in het journalistieke vak. Van harte Rolf!
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Interesse in elektrotechniek?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts