zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nederlanders pakken belangrijke posities bij Hypertherm


Roosendaal , 6 december 2017
Pete Vickers, de huidige vicepresident van de international divisie van het Amerikaanse Hypertherm gaat februari 2018 met pensioen. Zijn functie wordt overgenomen door de Nederlander Hidde van Hoeven, momenteel directeur Global Sales & Marketing van de waterjet-activiteiten van het bedrijf. Dit is een deels nieuwe functie met als doel de internationale verkoop- en marketingstrategie meer te integreren.

Theo Cornielje, de Nederlandse regiodirecteur voor Hypertherm's EMEA-activiteiten (in Roosendaal) zal de rol van Van Hoeven overnemen en de Nederlander Marco Mostert, de huidige directeur van OEM Sales voor EMEA neemt de functie van Cornielje op zich.

Daarnaast zal Hypertherm's huidige vice president sales Noord-Amerika Jeff Deckrow, die ook deel uitmaakt van het managementteam van Hypertherm meer verantwoordelijkheden op zich nemen en gaan ook optreden als vicepresident Amerika. Hij heeft verschillende leidinggevende functies bekleed sinds hij meer dan twintig jaar geleden bij Hypertherm in dienst kwam en heeft geholpen de toonaangevende positie van het bedrijf in de branche te versterken.

Vickers is vijfenveertig jaar werkzaam geweest in de las- en snij-industrie en Van Hoeven heeft diverse leidinggevende functies bekleed sinds hij in 2005 bij Hypertherm in dienst kwam. Zo vervulde hij managementfuncties voor de bedrijfsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) en was hij leider van het team voor gemechaniseerde plasmasystemen van het bedrijf.Nederlanders pakken belangrijke posities bij Hypertherm'
De Nederlanders die in 2018 een belangrijke positie gaan bekleden bij Hypertherm, vanaf links: Hidde van Hoeven, Theo Cornielje en Marco Mostert.
1/1
 
 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts