zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Zeeuws familiebedrijf bouwt bulkgrijpers voor staalfabrieken en bulkterminals over de hele wereld


Zierikzee, 16 november 2017
Nemag uit Zierikzee is door het International Bulk Journal beloond met de Innovative Technology Award, een award voor het ontwikkelen van de meest innovatieve technologie voor grijpers van bulkgoederen. Michel Corbeau, general manager bij Nemag: ‘Wij zijn trots dat we bijdragen aan de vooruitgang van deze industrie door onze innovatieve producten.’

Staalfabrieken en bulkterminals over de hele wereld gebruiken de grijpers van het Nederlandse Nemag bij de overslag van allerlei soorten bulk. Het Zeeuwse familiebedrijf ontwikkelt en bouwt grijpers, met een inhoud tot 60 m3 voor de overslag van bulkgoederen. De grijpers worden vanuit de productielocatie in Zierikzee wereldwijd geëxporteerd. 

 

In 2014 won Nemag ook deze award. Sinds 2009 werkt Nemag intensief samen met de afdeling Maritieme Techniek en Transporttechniek van de Technische Universiteit Delft om grijpers, door middel van virtuele simulaties, verder te ontwikkelen en optimaliseren. Eén van de resultaten hiervan is de onlangs gelanceerde nemaX, de snelste en meest productieve grijper ter wereld. Door deze grijper worden bulkoverslagterminals tenminste 10 procent efficiënter en kunnen grote besparingen gerealiseerd worden.

 

Het IBJ Awards event wordt jaarlijks georganiseerd door het International Bulk Journal. Dit magazine is wereldwijd toonaangevend voor de maritieme droge bulk industrie.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in de transport?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts