zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Picken kleinere items centraal op Scala Pick


Utrecht, 16 november 2017
Snel en foutloos orderverzamelen is essentieel voor een succesvolle logistiek. Op het Scala Pick worden tijdens Logistica 2017 slimme en betaalbare oplossingen getoond, waarmee dat succes binnen handbereik komt.

Een snel en foutloos orderpickproces is cruciaal voor zowel B2C als B2B ketens. Steeds meer oplossingen maken een snelle picking, zonder fouten, mogelijk. Het Scala Pick biedt de beursbezoeker inzicht in de mogelijkheden waarmee zo'n snel en foutloos orderverzamelproces kan worden verwezenlijkt. Er worden onder andere compacte, ruimtebesparende goods-to-man en goods-to-robot oplossingen getoond. Ook voor man-to-goods concepten worden oplossingen gepresenteerd, waaronder een handzame pick kar met pick to light technologie.


Juiste data essentieel

In alle gevallen geldt dat het beschikken over de juiste data essentieel is. Daarmee kunnen fouten tijdens het pickproces immers worden voorkomen. Tijdens de demonstratie wordt hiervoor een mobiele meet- en weegoplossing gepresenteerd die ervoor zorgt dat alle masterdata correct in het ERP en/of WMS komen te staan.

 

Bekijk hier de video over het Scala Logistica Pick

 

Verder laat het Scala zien welke voordelen de combinatie van een optimale paktafellogistiek en modulaire transporttechniek biedt, en hoe retourzendingen efficiënt kunnen worden verwerkt en ingeslagen.
 

Kijkje in de toekomst

Voorafgaand aan de presentatie op het Scala Pick krijgt de beursbezoeker de mogelijkheid om met behulp van virtual reality een kijkje te nemen in het magazijn van de toekomst. 

 

Registreer direct voor gratis toegang tot Logistica en ICT & Logistiek

 

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in de transport?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts