Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
 
 

Snijbedrijf Nauta kiest voor een Turkse kantbank en vindt die minstens net zo goed als een Duitse


Sneek, 12 oktober 2017
Snijbedrijf Nauta in Sneek heeft haar dienstverlening op het gebied van plaatbewerking uitgebreid met de investering in een Ermak Speed-Bend Pro 6100 x 400.

Remco Nauta: 'Door je klanten ook de mogelijkheid van zetten aan te bieden, biedt je de klant niet alleen een bredere dienst aan, maar breng je ook meer spreiding aan in je bedrijfsmodel.'

 

Snijbedrijf Nauta is één van de weinige snijbedrijven in de regio die zowel over autogeen-, plasma-, laser-, als waterstraalsnijtechnieken beschikt. Hoewel Nauta 100 procent snijbedrijf wil blijven heeft de loonsnijder toch besloten in een kantbank te investeren. Met de Ermak kantbank met 6 meter buiglengte levert Nauta nu complete halffabricaten af in een segment waarin de meeste toeleveranciers zich beperken tot 3 meter. 'Door snij- en buigwerk in lengtes boven de 3 meter aan te bieden, bied je de klant de mogelijkheid langere werkstukken op één adres te laten snijden en direct te laten zetten', benadrukt Remco Nauta.

 

Gezien de vaak grote plaatdiktes die Nauta snijdt, lag een investering in een kantbank met een hoog tonnage voor de hand. Remco Nauta: '400 Ton was het zwaarste tonnage waarin de kantbank nog op een standaard fundering past. Daarboven moet je voor de onderbalk de grond in.'

 

Remco Nauta: 'Ik stond nooit negatief tegenover machines van Turkse makelij, maar het bezoek aan de fabriek van Ermaksan in Bursa heeft me positief verrast. Wat ik daar gezien heb doet niet onder voor het beeld dat we van Duitse machinebouwers hebben. Ermaksan doet wat mij betreft niet onder voor Duitse degelijkheid', stelt Remco Nauta.

 

www.snijbedrijfnauta.nl

www.landre.nl

www.ermaksan.nl

 

 

 
bewaar deze pagina print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de handelskrant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts