Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
 
 

Fieldlab ‘Smart Bending Factory’ officieel van start


Varsseveld, 10 juli 2017
Auteur:
Rolf Elling
Tijdens het 10-jarig jubileumfeest van 247TailorSteel is het Fieldlab ‘Smart Bending Factory’ op feestelijke wijze door minister Kamp van Economische Zaken geopend. Tijdens deze feestelijke dag heeft de oprichter en eigenaar van 247TailorSteel, de heer Carel van Sorgen, voor zijn verdiensten van Zijne Koninklijke Hoogheid de Koning een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst mogen nemen uit handen van Burgemeester Joris Bengevoord.

 

Kamp: ‘De omvang van de industrie groeide in 2016 met drie procent en deze groei zet dit jaar nog sterker door. Smart Industry maakt het mogelijk om kosteneffectief en gericht te blijven produceren gebruik makend van de technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen. Dit nieuwe Fieldlab stelt de betrokken bedrijven als 247TailorSteel en kennisinstellingen in staat om een bijdrage te leveren aan de Nederlandse en regionale economie in de Achterhoek. De opening van de Smart Bending Factory, één van de 30 Fieldlabs die we in Nederland hebben, is goed voor de kennis en werkgelegenheid in dit gebied.

 

247TailorSteel is onderdeel van het Fieldlab ‘Smart Bending Factory’ , waarin een fysieke ultramoderne fabriek op het gebied van metaalbewerking wordt opgezet. Smart Bending Factory is een van de 30 Fieldlabs. Naast het snijden van metaal, dat 247Tailorsteel al deed, worden hier ook andere bewerkingen gedaan zoals het buigen van staal. In het Fieldlab werkt 247Tailorsteel samen met acht afnemers die een deel van hun werk nu in het Fieldlab uitvoeren, waar men dat eerst zelf deed op verouderde machines. Hiervoor is een nieuwe productiehal gebouwd. Hier kunnen bedrijven kennis, ervaring en middelen met elkaar delen en bewerkingsprocessen gezamenlijk exploiteren. Via internet kunnen klanten volledig gedigitaliseerd producten bestellen, waarvan de kosten van één product gelijk zijn als ware het een product uit een serie van 500 stuks.

 

Lees meer in Vraag en Aanbod van deze week 

 

 
bewaar deze pagina print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de handelskrant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts