Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
 
 

Blog Rolf Elling: De juiste ingrediënten


Deventer, 1 juni 2017
Op 15 juni wordt de tweede editie van Techconn gehouden in het Hazemeijer complex in Hengelo. En eigenlijk is het best wel bijzonder dat zo vlak voor de zomervakantie een dergelijk evenement nog goed scoort. Tenminste dat gold voor de eerste editie. En nu is het dus de tweede keer dat dit event wordt georganiseerd.

Het is, als u het mij vraagt, een kwestie van de juiste ingrediënten verzamelen. Daarmee maak of breek je een event. Alleen maar bedrijven presenteren die wat maken en dus wat hebben te bieden, is te smal. De verbreding met  bijvoorbeeld matchmaking is er eentje die aanslaat. Bovendien is hiervoor samenwerking gezocht met het Enterprise Europe Network en wordt dus professioneel ingestoken.
Bedrijven met elkaar in contact brengen, is simpelweg het doel van matchmaking. Bedrijven die elkaar nog niet kennen, maar wel overlappende activiteiten hebben en iets voor elkaar zouden kunnen gaan betekenen. Waar bedrijven vaak zelf niet of onvoldoende aan toekomen, wordt dan door een dergelijke organisatie ingevuld.


Het enige wat ondernemers vooraf moeten aangeven is of er wederzijdse interesse is. Pas dan volgt er een conversatie van circa dertig minuten. Dergelijk meetings zie je natuurlijk wel vaker. Niets nieuws onder de zon. Wat wel bepalend is voor het succes is de omgeving en de eventuele sparringpartners.
Tijdens Techconn is de omgeving in elk geval inspirerend en bovendien zijn er ook vooral Duitse ondernemers die goede toeleveranciers of partners zoeken. En het kwartje zal dan maar net uw kant op vallen.


Rolf Elling, hoofdredacteur

 

Reageren?
E-mail: rolfelling@vraagenaanbod.nl
Twitter: @VenA_Rolf
Facebook: http://www.facebook.com/vraagenaanbod

 
bewaar deze pagina print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de handelskrant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts