zoeken

 

 
 


minimaliseer deze extra opties
 
 

Nederlandse maakindustrie bundelt krachten in Dutch-Man


Tilburg, 26 mei 2017
Met trots presenteren twintig ondernemingen in de Nederlandse houtwaren-, borstel- en kwastenindustrie zich als Dutch-Man, Dutch Manufacturing Association.

Door het samengaan van de Vereniging HAS en de Vereniging van Nederlandse Borstelfabrikanten is het fundament gelegd om het imago en de zichtbaarheid van dit onderdeel van de Nederlandse maakindustrie te verbeteren.

 

Je hoeft niet naar China

Van duimstokken tot tabakspijpen en van verfkwasten tot hoogwaardig technisch borstelwerk, het wordt allemaal vervaardigd in Nederland door industriële ondernemingen, voornamelijk familiebedrijven die al generaties bestaan. Door innovatie en veerkracht kan internationaal geconcurreerd worden met kwaliteitsproducten, made in Holland. Daar hoef je niet voor naar China.

 

Maak op de website dutch-man.nl kennis met deze groep trotse ondernemers, hun indrukwekkende verhalen en het bedrijfsprofiel.

 

Dutch-Man is de representatieve brancheorganisatie voor de Nederlandse houtwaren- , borstel- en kwastenindustrie en is partij bij de cao voor de Houtverwerkende Industrie en het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Houtverwerkende Industrie en de Jachtbouw. De brancheorganisatie telt twintig ondernemingen met totaal 700 werknemers.

 
       
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in hout?

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.  

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de krant!

kijk hier voor meer informatie