Zoeken
verfijnd zoeken marktplaats
 
 

Tuwi exclusief vertegenwoordiger Spaanse machinefabrikant TCI


Winterswijk, 15 mei 2017
Tuwi is exclusief vertegenwoordiger van de Spaanse fabrikant TCI geworden in Nederland, België en een gedeelte van Duitsland. De officiële introductie vindt plaats tijdens het open huis op 13 tot en met 15 juni. Tijdens deze dagen wordt een gecombineerde waterplasmasnijmachine, de BP-C 4020 gepresenteerd.

TCI is gevestigd nabij Valencia en beschikt naast moderne productiefaciliteiten over een eigen snijbedrijf. Ervaringen opgedaan binnen het snijbedrijf worden teruggekoppeld naar de afdeling R&D. Perfectie, betrouwbaarheid en efficiënte oplossingen zijn de kernwaarden van de TCI machines.

 

Lasersnijmachines

TCI lasersnijmachines zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen, zowel in fiber (IPG en Rofin) als CO² (Fanuc). De vermogens in zowel fiber als CO² zijn leverbaar t/m 6 kW. Afhankelijk van het gekozen model is er een ruime keuze uit verschillende be-/ontlaadsystemen.

 

Waterstraalsnijmachines

TCI waterstraalsnijmachines: een breed scala machines in nagenoeg elke afmeting, voorzien van een KMT 4.130 of 6.200 bar hogedrukpomp. Maximaal inzetbereik door te kiezen voor meerdere snijkoppen en/of portalen op de machine, snijkoppen in 2D en 3D uitvoering. Watersnijden een te langzaam proces? TCI biedt de oplossing met een combinatie water/plasmasnijmachine, snelheid en nauwkeurigheid gecombineerd in één machine.

 

Kantbanken

TCI kantbanken zijn geheel naar wens aan te passen kantbanken, voorzien van een actieve hydraulische bombering, een garantie voor een perfecte buiging, zelfs op ongelijke materialen. De hybride aandrijving van de Mach Five serie is energiebesparend. Standaard is de machine voorzien van vier gestuurde assen (Y1-Y2-X-R) en een Delem DA66T besturing. Optioneel zijn te verkrijgen gereedschapklemsystemen van Rolleri of Wila, een IRIS PLUS hoekmeetsysteem en is het aantal gestuurde assen uit te breiden met Z1-Z2 / R1-R2 / X1-X2.

 

www.tuwi.nl

 
bewaar deze pagina print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
  robot check
Vul de code van bovenstaand plaatje in.
 

Nieuws

 
 
 

Geïnteresseerd in metaal?

Aanmelden nieuwsbriefMeld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief!

En ontvang wekelijks het laatste vraag en aanbod nieuws in uw mailbox.

 
 

Adverteren?

Breng uw product en/of dienst onder de aandacht op vraagenaanbod.nl of in de handelskrant!

kijk hier voor meer informatie

 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts